Dell G7 17 7790 notebook

A Dell új, G7 17 hüvelykes, játékra optimalizált laptopjának rövid bemutatása. – írta: MaxxDamage, 4 éve

Tervezés és kivitelezés

Nos, kívülről a laptop minden bizonnyal jól néz ki. Sajnos azonban a borításon nincs egyetlen fémdarab se - minden műanyag. Ezáltal a 3,27 kg-os szerkezet könnyen hajlíthatóvá válik, és a szállítás során félő, hogy sérül a gépezet, de a jó és gondos elcsomagolás kárpótol. A 25 mm-es vastagság az egyik pozitív jellemzője a gépnek, ami ugyancsak megemlítendő tulajdonság.

A fedél kinyitása akár egy kézzel is könnyű, ami jó, de másik kézzel le kell nyomni az alsó felét, tekintettel az eszköz súlyára. Mellesleg, a Dell követi a tavalyi tervezésüket, ám most már sok csíkot látunk az éleken. Úgy találtam, hogy a lehetséges szennyeződés (mint mágnes) könnyen lerakódik - legalább jól néz ki.

Jöjjön a billentyűzet. Egy másik tulajdonság - újabb csalódás. Habár van háttérvilágítása és opcionális RGB-je (csak USA modell), a karakter kiosztás megfelelő, lenyomásnál tapasztalható a kicsi távolság és játék használata során meg kell szokni, amúgy kényelmes a felülete az ujjnak és a kéznek. Ezenkívül a billentyűzet területe kissé meghajlik gépelés közben, ami kissé kellemetlen

.

A billentyűzet felett van egy fényes felület, amelyen a G7 logó és a bekapcsoló gomb / ujjlenyomat-olvasó kombináció található. Mellesleg - ez az egyik leggyorsabb (más tesztek szerint) a piacon. A billentyűzet alatt (gépház alján) található az érintőpad, amely megfelelő méretű. Ez is gyors és pontos.

Az alsó oldalon láthatjuk a kivágásokat közvetlenül a ventilátorok alatt, hogy elegendő légmennyiséget lehessen biztosítani, miközben a hangszórók felhasználóbarátak és az alváz elülső oldalára vannak felszerelve. Forró levegő kerül ki a készülék hátuljáról és sarok oldaláról. A hűtőpad használata kifejezetten hasznos, mert a friss levegő bejutását segíti.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!