Samsung EHS-64 újratöltve

Remélem, aki hasonló cipőben jár, és van egy elromlott, szeretett fülese, az kedvet kap a megújításához. – írta: balazs1022, 9 éve

Bevezetés

Kedves Olvasó!

Egy olyan fülhallgatót szeretnék most bemutatni, ami az én egyéni elvárásaimat testesíti meg. Mivel nem akartam rá sokat költeni, így a meglévőkből építettem egyet. Hogy mik is az én elvárasaim? Az nemsoká ki fog derülni, de előbb egy kis bevezető…

Az évek során számos in-ear típusú fülhallgató megfordult a kezemben, leginkább az olcsóbb árszegmensből. Javarészt ingyen vagy nagyon olcsón jutottam hozzá ezekhez. Hogy néhány típust említsek: Sony hpm-70, Maxell canalz, Maxell plugz, Sony ex10, Oppo R1410, Samsung EHS-64 vagy például az első vásárolt fülhallgatóm, az AKG 330 és CX300 idején a Sony MDR EX35LP, ami későbbiekben a cikkem egyik eleme lesz.

Tehát a következő elvárásaim voltak:

– Olcsó legyen. Nem szeretnék rá vigyázni és aggódni azon, hogy mikor esik baja,
– ne gubancolódjon össze a kábel,
– kényelmes és kicsi méretű legyen, a nagy eláll a fülemtől és könnyen kimozdul,
– jól nézzen ki, ne koszolódjon,
– és a legfontosabb, hogy legyen rajta kontroller.

Felhasználási mód: átlagos. Napi 1-2 óra intenzív zenehallgatás az év minden napján. Zeneileg mindenevő vagyok: rock, punkrock, rap, hip-hop. Hangzásra a V-karakterisztikát részesítem előnyben.
Fülhallgatóimra nagyon vigyázok, ha tehetem, tokban tartom őket. A Sony Hpm-70-es még 9 év elteltével is kiváló állapotnak örvend.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Audio-Technica ATH-CHX7iS SonicFuel fülhallgató

    Az alany a gyártó 2013. októberében bemutatott különleges, hibrid kialakítású fülhallgatóinak "nagyobb", drágább tesója.

  • Vsonic VSD3 bemutató

    A Vsonic nevű kínai IEM gyártót leginkább az ár/érték aránya tette híresé, ennek fényében mertem meghallgatás nélkül VSD3-at rendelni.

  • Vsonic VSD3S bemutató

    A shenzeni kristálykagyló jó ár/érték aránnyal, jó hangzással, cserélhető kábellel bír, és még kényelmesen is használható.