Hirdetés

Tíz nap Los Santosban (GTA V helyszín bemutató)

Egy utazásról szeretnék írni a továbbiakban, tíz napról amit az USA legismertebb államában, San Andreasban töltöttünk. – írta: Aleeeeex, 7 éve

Első nap

Hirdetés

Leszállás után a reptérről el kellett jutni a város északi részén, West Vinewood kerületben lévő szálláshelyre. Mivel Los Santos hatalmas, legjobb megoldásnak a metró tűnt, hiszen egyszerűen el lehet menni vele bárhova. Az utazás pár óráig tartott, közben láttuk a várost és elmondható, hogy itt lenni és érezni ezt a hangulatot leírhatatlan, és egyik videó és kép sem képes visszaadni ezt.

A metróállomás, mivel még kora reggel van, üres. Reklámok mindenhol, jobbnál jobb termékeket találunk mindenfelé. A metró pár perc késés után megérkezett és indulhattunk be a városba. Az első megálló még a föld alatt van, azonban mindannyian izgatottan vártuk, hogy mit fogunk látni, ha kiérünk az alagútból. A látvány ami fogadott bennünket éppen olyan volt, mint amire számítottunk. A La Puerta Freeway és az Olympic Freeway autópályák találkozása, háttérben a belvárossal.

Még tovább haladva újra a föld alá mentünk, de végül megérkeztünk a célhoz. A kiszállás után az egész napot a Rockford Plázában töltöttünk, majd taxiba ültünk, és elindultunk a hotel felé. Közben kezdett beesteledni, de ez a legkisebb mértékben sem rontott a város kinézetén, még javított is rajta!

Több híres épület mellett is elhaladtunk, ilyen többek közt a Richman Hotel.

Érkezés után már csak egy dolog volt hátra, letenni a csomagokat, és aludni. Holnap sok dolgunk lesz.

Hirdetés

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Heavy Rain: út a platináig

    Ebben a kis szösszenetben Heavy Rain lesz egy kicsit másképp. Nem egy szokványos teszt, inkább egy fajta életérzés.

  • Demoscene 2014 válogatás

    Miközben a 2014-es felhozatal csemegéit nézitek, ne feledjétek: ezek realtime futnak, nem előre renderelt videók!

  • A bakuczi címerezőtábor története

    Sok éven át, minden nyáron a tengeriparton, de sajnos manapság már nem üzemelhet az ÁNTSZ és a diákok miatt sem.

Előzmények