Tíz nap Los Santosban (GTA V helyszín bemutató)

Egy utazásról szeretnék írni a továbbiakban, tíz napról amit az USA legismertebb államában, San Andreasban töltöttünk. – írta: Aleeeeex, 10 éve

Második nap

Minden a terv szerint haladt, reggel ébredés után elkészültünk és elindultunk a mai nap úticéljai, a híres Maze Bank Aréna és a város fölé magasodó Land Act gát felé.
Az utazás nyugodtan telt, és közben elmentünk megannyi híres épület mellett és városrészen át.

Keresztülhaladtunk Davis-en is, ami egy különálló város Los Santoson belül. A déli részei főleg a bandaháborúk miatt híresek és a turistákat sem szeretik, így tehát igyekeztünk a megadott útvonalon menni előre. A rengeteg világhírű sporteseménynek és koncertnek is gyakran helyet adó Maze Bank Aréna hatalmas épülete már messziről kiemelkedett az egyszerű házak közül és közelebb érve még nagyobbnak tűnt.

Éppen a Fame or Shame című tehetségkutató meghallgatásai zajlottak, ezért csak kívülről tudtuk megnézni az épületet. De ez nem gond, hiszen mai programunk ezzel még nem ér véget, és még hosszú utat kell megtennünk a gátig.


Keresztül kell menni délkelet Los Santoson, ahol főleg raktárak és gyárak vannak – a kikötő közelsége miatt – ezért a közlekedés nem a legjobb. Onnan kiérve elhaladtunk a híres Mirror Park mellett, majd a város szélén egy földút jelent meg a hegyoldalon, amely a Tataviam Mountains hegyei közé vezetett bennünket.


A gátra érve láttuk Los Santost felülről, mögöttünk pedig a Land Act Reservoir víztározó, innen a gáton át a Los Santos Folyóba, majd délen az óceánba kerül a víz.


Ezután fáradtan mentünk vissza a szálláshelyre és feltérképeztük a közelben lévő boltokat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Heavy Rain: út a platináig

    Ebben a kis szösszenetben Heavy Rain lesz egy kicsit másképp. Nem egy szokványos teszt, inkább egy fajta életérzés.

  • Demoscene 2014 válogatás

    Miközben a 2014-es felhozatal csemegéit nézitek, ne feledjétek: ezek realtime futnak, nem előre renderelt videók!

  • A bakuczi címerezőtábor története

    Sok éven át, minden nyáron a tengeriparton, de sajnos manapság már nem üzemelhet az ÁNTSZ és a diákok miatt sem.

Előzmények