4,1"-es Bluetooth autórádió $40-ért

Vajon mit nyújt egy kínai autórádió az ársáv aljáról? A Su-4018 a tolatókamerát is támogatja, de milyen a hangja? – írta: TaaT, 8 éve

Bevezető

Nem olyan rég hozzám került egy Gobetter Su-4018 típusú fejegység, kíváncsi voltam mit tudhat manapság egy kínai LCD-s Bluetooth-os autórádió 40$-ért.

Főbb jellemzők:

- Kijelző: 4.1", 440x240
- Erősítő: 4x45 W
- Méret: 1 DIN
- Bluetooth
- Aux in
- Video in
- Támogatott audióformátumok: MP3, FLAC, WAV
- Támogatott videóformátumok: AVI, MKV, MP4, WMV, MPG
- CD mechanikát nem tartalmaz
- Az előlap nem levehető
- Súly: ~400g

Tartozékok:

- Távirányító
- ISO csatlakozók
- Kiszedő "kulcsok"
- Kezelési útmutató

Nézzük a készüléket, mi található rajta.

Az előlap matt fekete borítású, a dizájn kicsit elavult, de nem zavaró. A gombok és a hangerőállító minősége eléggé gyenge, olcsó hatást kelt. Szemből nézve a bal oldalon helyezkedik el a hangerő tekerőgombja, amit nyomógombként használva az audio (bass, treble, balance, fader, eq, loudness) és video (brightness, contrast, saturation, hue) beállításokat érjük el. Felette a power on/off/mode választó, és az infra érzékelő található. Alatta a band választó és az aux bemenet. A kijelző bal oldalán van három csatornaválasztó (1, 2, 3), és a previous gomb. Jobb oldalán a 4-es, 5-ös (enter), 6-os (back) és a next gombok találhatók. Továbbá az USB csatlakozó és az SD kártya slot.

Hátul az ISO csatlakozók, 10 A biztosíték, sztereó RCA kimenet, kompozit videó ki- és bemenet, illetve az antennacsatlakozó kapott helyet.


A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!