Thermalright Macho 120 CPU hűtő

A kis macsó alig melegedett még 4,4 GHz-nél is, míg az AMD hűtője már a gyári órajelen is meleg volt. – írta: norbert1998, 10 éve

Bevezetés

Elsősorban leszögezném, hogy nem ez az első cikk LOGOUT-on, ami erről (sőt, darab szerint is erről) a masináról szól, t256 már írt róla korábban, amire a héten egy választ küldtem pm-ben érdeklődve bővebb infóért, és említést tettem, hogy szándékomban áll ilyent venni, ő pedig válaszában azt is írta, hogy igazából már nincs rá szüksége, így megkérdezte, hogy érdekel-e... Hát másnap feladta a postán, és a harmadik napon, tehát a feladás után egy nappal, a kezemben volt.

A választásban a segítőkész fórumtársak könnyítették, sőt, mondhatni csinálták meg a dolgom, jó kis humorral fűszerezve.

Szépen kibontottam a dobozából, megnéztem, hogy mi zörgött benne annyira, mi volt az, ami olyan nem tetszős hangokat küldött kifele a dobozból. Mint az kiderült, a szerelési csomag zajongott.

Ezek után meglepő fordulat: visszacsomagoltam. Kikaptam a gépet és kivettem belőle mindent, kipucoltam, és leműtöttem a gyári hűtőt a deszkáról.

Ez a pokolszerkezet nekem akár 7000-et is fordult, és brutálisan hangos volt, plusz tele volt porral. Valamint forró is volt, de erről majd később.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények