Tempered Glass Project

Egyre gyakrabban jött az érzés, hogy valamit kellene mókolni a géppel. Gondolom, ez sokaknak ismerős! – írta: RazoR, 6 éve

Előzmény

Sziasztok!

Kicsit korábbról kezdem, mint az edzett üvegezés, szeretném megosztani, hogy hogyan jutottam el a mostani állapotig. Sokáig egy Cooler Master Storm Scout 2 Advanced házam volt. Szerettem, jól néz ki (szerintem), hatékony hűtést lehet benne kialakítani a sok ventilátorhelynek köszönhetően. Nagyjából egy éve sikerült vásárolnom egy Zotac GTX 1080 AMP! Extreme videókártyát, ami hát, hogy is mondjam, nem kicsi, viszont rohadt nagy és nehéz! Durván lógott a kártya, plusz egy Noctua NH-D14 CPU-hűtőm van, ami szintén elég súlyos darab. Két ilyen súlyú alkatrész húzta a lapot, és ez nem volt túl megnyugtató számomra.




Úgy döntöttem, hogy házcsere lesz, és mindenképpen fekvő alaplapos kocka házban gondolkodtam. Több lehetőség is volt, de mivel helyszűkében vagyok, így valami kompaktabb méretűt kellett találnom, így esett a választás a Thermaltake Core V21-re. Olcsó, minimál design, rendkívül jól szerelhető, plexis oldallap, minden, ami kell! Alaplapcsere is szükségessé vált – mATX méretre –, ezért megváltam az M8H-tól, és jött helyette a Strix Z270G Gaming.


A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • A.P.R.P.M. mod

    Asus csúcshardverekből megépült egyedi számítógép, ami a Bit-tech.net oldalon a hónap módjai frissítésében 1. lett.

  • Master Maker ROG edition

    A hazai Asus és Coolermaster képviselete és a német Nanoxia támogatásával egy újabb házmód született.