THL T9 PRO vs. Xiaomi Redmi 3S

Melyik telefon éri meg jobban? Bal sarokban a másodvonalas THL, jobban az egyik legelismertebb TOP10 gyártó, a Xiaomi. – írta: bloggiold, 7 éve

Bevezető, tartozékok

Bizonyára nem vagyunk egyedül, akik azt gondolják, hogy roppant nehéz választani a piacon lévő androidos okostelefonok közül, a bőség zavarában nehéz a döntés, határt csak a pénztárcánk mérete szabhat.

Karácsony közeledtével két telefon beszerzésével bíztak meg. Az egyik családon belül marad, a lényeg, hogy nagy kijelzős legyen, és 35000 forintnál ne legyen drágább, ismerkedni az okostelefonok világával ennél drágább készülék nem kell. A másik egy kolléga feleségének karácsonyi ajándéka lesz, a kikötés itt sem volt túl sok, ráfordítandó keret 50000 forint, és ne legyen túl nagy a telefon, szintén első smart mobilja lesz az asszonykának.

A most következő tesztben, egy feltörekvő, B brandbe tartozó és egy elismert első vonalas gyártó terméke kerül összehasonlításra.

A THL T9 Pro 4G 88 USA dollár, ellenfele Xiaomi Redmi 3S 4G megvásárlásakor 123 dollárt kell a kasszánál hagynunk. A járulékos költségek megfizetése után a T9 Pro 34000 a Redmi 3S 47000 forintba került.

THL T9 Pro: a THL a Technology Happy Life (technológián alapuló boldog élet) rövidítése, ami egy kicsit viccesen hangzik, de Kínában széles körben ismertek a 2008 óta működő shenzheni székhelyű gyártó termékei. Hivatalosan kisbetűkkel írja a gyártó a nevét, a továbbiakban én is így fogom.

Xiaomi Redmi 3S: a Xiaomi megmutatta, hogyan kell négy év alatt egy 45 milliárd dollár értékű vállalatot felépíteni és a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójának lenni.

A T9 Pro fehér, oldalról nyitható mágneszárral ellátott dobozába egy 600 mA töltőfejet, USB 2.0 kábelt, garanciajegyet, használati útmutatót és egy szilikon tokot csomagoltak.
A Redmi 3S szintén fehér és jóval kisebb dobozába némi papírnyomtatvány, egy SIM-tű, egy microUSB kábel és egy nem EU-szabványú, 2 amperes töltőfej fért bele.
Ebben a menetben a thl-nek jár a plusz védőtok és az ár miatt, igaz a fali töltő teljesítménye elég harmatos, de legalább nem kell átalakítót használnunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • UMi Max okostelefon

    A fémház kiváló, a hardver korrekt, az akkumulátor nagy jó, B20 is van, de a fényképezőgép lehetne jobb.

  • Vernee Thor okostelefon

    Egy vadonatúj telefon gyártó lépett be a piacra nagy robajjal, mennydörgéssel, melynek már az első készüléke is nagy vihart kavart.

  • Ulefone Metal 4G bemutató

    A reklámszöveg szerint a prémium érzést szeretné elhozni a lehető legjobb áron a középkategóriába is.