Tranya Rimor: szerintük high-end

A kínai Tranya nem ismeretlen gyártó a piacon, elérhető áron kínál minőséget, legalábbis a saját állításuk szerint. – írta: WestBam, 4 éve

Csomagolás:

A terméket meglepő módon egy karton dobozban kaptam, nem is erre számítottam, mert még az eladó jelezte is, hogy a vírushelyzet miatt sajnos késni fog a csomag, de amint tudja, fel fogja adni. Ehhez képest egy hét múlva a kezemben volt. A kartondobozban akkumulátorokat vártam a matricázás alapján (azok is úton vannak hozzám), de legnagyobb meglepetésemre a vezeték nélküli Tranya Rimor volt benne. A csomagolás azonnal lenyűgözött, kézbe véve a kis dobozt sugárzik róla a minőség.

Bevallom, nagyon tetszett, de azért itt nem állhatunk meg, gyorsan ki is csúsztattam belőle a kis fiókot ami által a tartalomhoz férhetünk. Itt ért újabb meglepetés. A selymes tapintású zacskót leemelve a fiók tetejéről elém tárult a termék, ami a pozicionálásának megfelelően igencsak exkluzív benyomást keltett. A fekete szivacsos belsőben a fekete tok, felette egy hosszúkás doboz pontosan a helyére illesztve, rajta felirattal. Wow. A tartozékos dobozt kihúzva benne egy rövidke USB – USB Type-C csatlakozóval szerelt töltőkábelt találtam, valamint 2 pár különböző méretű gumit a fülhallgatóra.

A kavicsra emlékeztető tokot kézbe véve a selymes tapintása fogott meg először. A dobozt kinyitva benne a két közepes méretű gumival ellátott fülhallgató a kis fészkeiben pihen. Eddig nagyon rendben van ez a csomag, mondhatni a vigyort nem lehetett letörölni az arcomról. A tartozékok sorában találunk még angol-német nyelvű kezelési leírást, kettő matricát és egy kártyát, ami 1,5 év jótállást ígér termékregisztráció után.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!