Ulefone Armor 6E – leégés kizárva

Vérbeli strapatelefon, mely meggyőző hardveres, multimédiás és adatkommunikációs képességekkel rendelkezik. – írta: bloggiold, 4 éve

Bevezető, tartozékok

A kínai telefongyártókat 3 nagy csoportra lehet osztani. Az élen, a top 5-ben évről-évre erősödik a távol-keleti gyártók fölénye, habár az amerikai kormányzat által generált Huawei botrány alaposan felkorbácsolta az okostelefonok piacának unalmas hétköznapjait és visszavetette az eladásokat. A másodvonalon, az úgymond „B” brandet képviselő gyártók vitézkednek, ha jó ár-érték arányú telefont keresünk érdemes megnézni a kínálatukat. A harmadik kategóriában a dzsunka, avagy a „ZS” kategóriás gyártók szerepelnek, melyekre nem érdemes a szót pazarolni, ezeket el kell felejteni.

Az Ulefone abszolút a másodvonalat erősíti. Rendszeres résztvevője a mobilvilág legnagyobb tech rendezvényeinek, amilyen például a Barcelonában megrendezésre kerülő Mobil Világkongresszus (MWC). Tavaly az Ulefone itt mutatta be a világon elsőként az első notch-os strapamobilt. A nagy gyártók kínálatában gyakorlatilag nincs strapatelefon, ezért itt érvényesülhetnek igazán a kisebb cégek.

Az Ulefone az Armor 6E esetében ismételten világelső lett valamiben, de erről majd később. A sárga és fekete mintázatú dobozon az IP69K/IP68 PROOF felirat, valamint a hegyi túrázókat ábrázoló rajz diszkrét utalás arra, hogy itt bizony nem valami törékeny portékával lesz dolgunk.

Az Ulefone általában elég jól feltölti a tárolóegységet értékes tartalommal, így az ellátmány most is bőséges. A gyorstöltésre képes 2 amperes töltőfej, a szabványos, nem süllyesztett kivitelű Type C kábel és a SIM-tű mellé jár még egy műanyag szerszám, a portokat takaró fedelek nyitásához, egy USB Type C – OTG kábel, egy 3,5 mm-es jack átalakító, egy védő fólia, melyből a kijelzőn is díszeleg egy, valamint az elmaradhatatlan papír alapú olvasnivaló is a csomag része.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Ulefone Armor 8 Pro

    Jobb vízállósággal valamint hibátlan Bluetooth-szal elsődleges készülékké válhatott volna. Szubjektív cikk!

  • Ulefone Armor 3W - a túrakirály

    A célcsoportnak jól fog jönni, hogy az Ulefone Armor 3W mellőz minden erőltetett, manapság divatos dolgot.

Előzmények