Ulefone T1- támadás

Megnyerő külsővel, szinte hibátlan belsővel támadja a nagynevű gyártókat az Ulefone alacsony árú zászlóshajója. – írta: bloggiold, 6 éve

Külső, kijelző

Az Ulefone T1 megalkotásakor valószínűleg egy cél lebegett a tervezők szeme előtt: hozzunk össze kevesebb, mint féláron egy OnePlus 5 klónt. A példakép lemásolása külsőleg teljesen jól sikerült, ha letakarnák a márkafeliratokat, nehéz lenne megkülönböztetni őket egymástól. Ennek megfelelően a formaterv tökéletes, valamint a prémium anyaghasználattal rendelkező fém unibody készülékház összeszerelési minősége is példás.

A készülék 155 × 76,9 × 8,45 milliméteres méreteihez 181 grammos tömeg társul, kicsit vastagabb és nehezebb, mint a OnePlus. Az előlap 71%-át foglalja el a 2.5D kialakítású, Gorilla Glass 3 üveggel védett, 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású IPS kijelző, amely kapott még egy Oleophobic bevonatot is. Ez megakadályozza az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések kialakulását és könnyen tisztítható marad az üveg. Egyébként a panel fényereje rendben van, napfényben is látható, a betekintési szögekkel is elégedettek lehetünk.

A hagyományos kialakítású előlapon fent az előlapi kamerát, a beszédhangszórót, a közelségérzékelő szenzort, a kéttónusú LED segédfényt és a színes értesítő LED-et találjuk. A navigációs gombok a kijelzőből foglalnak el némi helyet. Ezeknek a sorrendje módosítható, ha nincs rájuk szükség opcionálisan elrejthetőek, működésük kiváltható az ujjlenyomat-szenzorként is funkcionáló, 8/10-es találati aránnyal dolgozó Home gombbal.

A telefon legfelső részén a 3,5 mm-es jack csatlakozó látható. Jobb oldalon, a hangerő szabályzásra szolgáló billentyűket, valamint a bekapcsológombot nyomkodhatjuk. Lent a hangszóró rácsok között egy USB Type-C csatlakozó kapott helyet. Bal oldalon pedig a SIM-tálca található, ami két kártyát fogad, hibrid dualSIM megoldással.

A legtöbb reklámfotón a készülék hátlapja szerepel, nyilván ez tetszik a legjobban az Ulefone marketingeseinek. Tényleg jól néz ki és egyértelműen a OnePlus 5-re hajaz, ami meg az iPhone 7 Plusra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények