Univerzális mágneses micro USB kábel

Kényelmes, gyors, szerethető, bár van egy hátránya: miért nem találták ki előbb? – írta: dlaj, 8 éve

Előzmények, beszerzés

Körülbelül két hete használom ezt az általam hasznosnak vélt kiegészítőt, amit most be szeretnék mutatni nektek.

Az egyik topikban Somatom hívta fel a fórumozók figyelmét az itt látható mágnes segítségével csatlakoztatható töltő/adatkábelre. Nagyon megtetszett, és mivel régóta irigykedek a kollégám Sony Z1-ének oldalán lévő mágneses csatlakozású töltési lehetőségére, azonnali vásárlási vágyat ébresztett bennem.

Elkezdtem keresgélni, és ezt találtam. Ez szintén még abban a stádiumban van, amire pénzt gyűjtenek, vagyis nehezen megjósolható, hogy mikor lehet belőle vásárolni.

Kissé letörten keresgéltem tovább. Az alin és ibéjen nem találtam semmit. Aztán a gugli sokadik találatra kidobott valamit, ami jónak tűnt, de ez az Alibabáról rendelhető. Mivel én nem vagyok kereskedő és webshoppal sem rendelkezem, így ez sem jöhetett számításba. Viszont megvolt a kábel pontos neve, és így már egyenes volt az út ahhoz, hogy az AliExpress keresője kidobja.

WSKEN márkanéven futó kábel volt az első találat, és mivel az oldalon található visszajelzések is nagyon pozitívak voltak, másnap meg is rendeltem.

PLESON néven is forgalmazzák, hasonló áron.

És pár napja feltűnt a TinyDeal-en is. Elég nyomott áron akciózzák márkajelzés nélkül. Gondolom "okosba" lett legyártva.

(Azért az elgondolkodtatott, hogy miért gyűjtenek pénzt valamire, ami létezik. Vagy nem tudnak róla? Illetve, hogyan lehetséges az, hogy más gyártónak sikerül önerőből legyártani. Naiv gondolatok, de akkor is...)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények