Urban Terror Low Gravity League

Eleinte azt gondoltam, hogy "hűha, mennyi csíter!", de kiderült, hogy nincs igazam, tényleg jók páran. – írta: sh4d0w, 11 éve

Bevezetés

2011-ben bukkantam és kattantam rá az Urban Terror nevű, Quake 3 motoros, ingyenesen játszható online FPS játékra. A játékot a Frozen Sand fejleszti, nemrég jelent meg a 4.2-es verzió, a játékban pedig a szokásos FPS játékmódok találhatók.

Nem sokkal azután, hogy elkezdtem játszani az UrT-vel, rábukkantam a játékban lekérhető szerverlistában a +GER+ klán LowGravity CTF szerverére. Kiderült, hogy a klánnak TeamSpeak szervere is van, és noha a klántagok nagy része német, szinte mindenki beszél angolul is, ezért relatíve könnyű kapcsolatba lépni velük.

Az alacsony gravitációs játék még az Unreal Tournament idején tetszett meg, de azóta igen kevés FPS játékban lehetett ezt tetten érni, így külön öröm volt számomra ez a játékmód. Persze eleinte estem-keltem a játékban, hiszen éppen akkor a csúcson volt a világ három legnagyobb LowGravity-s UrT-s klánja. Róluk kicsit később.

Néhány hét elteltével már többé-kevésbé felvettem a játék ritmusát, de több aspektusát még most is tanulom. Eleinte persze azt gondoltam, hogy "hűha, mennyi csíter!", de kiderült, hogy nincs igazam és néhányan bizony olyan jók ebben a játéktípusban, hogy ihaj. Az első néhány hétben még csak elvétve jutottam el az ellenfél zászlójáig, aztán persze egyre több alkalommal sikerült azt elhoznom.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt