Urban Terror Low Gravity League

Eleinte azt gondoltam, hogy "hűha, mennyi csíter!", de kiderült, hogy nincs igazam, tényleg jók páran. – írta: sh4d0w, 11 éve

Klánok

Mint korábban írtam, három igazán nagy, ismert klán volt ebben a játéktípusban. Egyikre sem mondható, hogy valamelyik kontinenshez vagy nemzethez kötődik, mert igazából mindegyik eléggé nemzetközi - vagy legalábbis az volt.

Sajnos a már megszűnt =low= klánról olyan nagyon kevés információ érhető el, hogy az szinte semmi. Azt, hogy több nemzet fiai képviselték egymást, onnan lehetett sejteni, hogy amikor a klánszerverünkre csatlakoztak játszani, több különböző országból érkezettnek látszottak.

-LG-

Igazi nemzetközi klán, Amerikából, Angliából, Németországból is vannak tagjaik. Akad némi átfedés a mi klánunkkal is, ugyanis az egyik német -LG- tag nálunk is Assistant Manager, illetve igen magas szintű adminisztrátor a LowGrav szerverünkön.

A kapcsolatunk jelenleg is kiváló az -LG- klánnal, noha az utóbbi időben - nagyjából a nyár kezdete óta - mindkét klán némi hanyatlásnak indult aktivitás tekintetében. Szerencsére van egy mag, akik mindig aktívak és szívükön viselik a klánok sorsát.

+GER+

Végül pedig a mi klánunk. Nem sokkal azután csatlakoztam hozzájuk, hogy rátaláltam a LowGrav szerverükre. A klán alapítói ugyan németek és a tagság nagy része is az, ugyanakkor mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy van külön svájci "alosztály", a régi tagok között pedig volt bolgár, hongkongi, portugál, román és olasz nemzetiségű is, illetve jelenleg már egy magyar tagja is van a társaságnak. :)

A moderátorok között aztán, ha lehet, még vegyesebb a kép, marokkói, izraeli, benini és francia moderátorok is vannak a már korábban említett nemzetiségek mellett.

Mi gründoljuk az |SG| klánt is, ami szintén meglehetősen vegyes a nemzetiséget tekintve. Az |SG| klánban való részvétel ingyenes, a +GER+ klán tagsága a szerverek fenntartása miatt havi 5 euróba kerül.
Mindkét klánunk szerepel az Urban Zone ligáiban, a +GER+ klán CTF-et játszik (sajnos normal gravityn), az |SG| pedig team survivort. Megpróbálkoztam én is az UZ-ligával korábban, de normal gravitys tapasztalatlanságom okán hamar kiderült, hogy nem nekem való, így inkább lemondtam a lehetőségről. Manapság többször játszok rendes gravitáción, mert a lowgrav szerverek kiürültek, egyedül CTF-et játszani meg nem túl izgalmas, de nem szerettem meg ezt a típust.

Van szerencsém elmondani, hogy a világ talán legjobb UrT LowGrav játékosa nálunk játszik és igen izgis akárcsak figyelni is, mennyire elképesztően gyorsan képes reagálni szituációkra, annak ellenére, hogy már elmúlt 30 éves.

Egy másik klántag igen nagy tehetségnek bizonyult zeneszerzésben és videószerkesztésben, az ő műve ez a klip.

KRH klán

Végül egy nem lowgrav-es klán, de mindenképpen megemlíteném őket. Amíg nem volt 4.2-es LowGrav szerverünk, a klántagok igen gyakran előfordultak a KRH szerverein, ahol igen udvariasan és megbecsüléssel fogadták őket, olyannyira, hogy a KRH felajánlotta nekik a moderátori pozíciót a szerverükön. Ha jól tudom, a KRH is igencsak nemzetközi klán, de magyar alapítású, valamint támogatják a népszerű SzaPe szervereket is, illetve a KZH klán is az ő művük.

A klánok közös videói

Amikor még mindhárom klán létezett, játszottak egy közös hírverő mérkőzést, amely megtekinthető az Urban Zone hivatalos tévécsatornáján.
A másik mérkőzés felvétele már idén év elején készült, amikor is szintén hírverőnek szánt összecsapást szerveztünk az -LG- és a +GER+ klánok között. Elérhető errefelé.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt