Urban Terror Low Gravity League

Eleinte azt gondoltam, hogy "hűha, mennyi csíter!", de kiderült, hogy nincs igazam, tényleg jók páran. – írta: sh4d0w, 11 éve

Low Gravity League

Ennyi bevezető után el is érkeztem ahhoz a témakörhöz, ami miatt tulajdonképpen ez az írás született.

Az előzőekben felsorolt klánokból, illetve a klánok szerverein játszó játékosokból összeállt egy olyan mag, akiknek igényük támadt arra, hogy kicsit komolyabban, eredményorientáltabban játszanak LowGrav UrT-t. Korábban már említettem, hogy kevesen vannak azok, akik kedvelik ezt a játéktípust, így az Urban Zone nem is tervezi, hogy indítson ilyen ligát. Ennek okán magunknak, önkéntes alapon sikerült összerakni a ligát - még ha egyelőre kevés csapattal is. A döntés meghozatala után két nappal már létezett a weboldal, ahol aztán szépen apránként összeraktuk a kereteket. A szabályok az Urban Zone szabályain alapulnak, megengedték számunkra azok használatát. Természetesen nem egy az egyben vettük át a szabályokat, hanem ahol kellett, a magunk amatőr ligájához idomítottuk azokat.

A döntés a ligáról augusztusban született meg, szeptember 1-jén pedig hivatalosan is elrajtolt az első szezon. Eredetileg hat csapattal vágtunk neki, de egy csapat a második ligamérkőzése után visszalépett, így öt csapat küzd a legjobb helyezését. Szerencsére elmondható, hogy mind az -LG-, mind a +GER+ klán tagjainak legjobb játékosai itt vannak, a klán nélküliek pedig felveszik a versenyt szinte bármelyik klántaggal.

Sajnos a ligából egy csapat hamar visszalépett, egyszerűen nem tudták összeszervezni, hogy egy időben ráérjenek, a többiek azonban igen lelkesen vesznek részt mind a liga képének formálásában, mind a játékban.

Mi játszottuk le az első végigjátszott mérkőzést, a képeken az [AsC] taget figyeljétek:



Ez volt a hazai pályánk, majdnem kikaptunk. :DDD Az első kép az első mérkőzés első félideje, a második értelemszerű, a második képpáros természetesen az ellenfél által választott pályán elért első és második félidő eredményét mutatja. Engem [AsC]Akela néven találhattok (a Mejci nevű srác is magyar, noha ő nem tag a mi klánunkban, de a szerverünkön igen gyakran előfordul).


Hamarosan jön a következő mérkőzés (illetve mire ez az írás megjelenik, addigra le is játszottuk). Akinek van kedve, csatlakozhat, nem feltétel a klántagság sehol. A már meglévő csapatok is szoktak keresni játékosokat, de akár új csapatok is jöhetnek a következő szezonra. Angol nyelvtudás azonban feltétel, legalább a csapatkapitánynak. Gyertek LowGravezni!

Azóta történt