Vernee Mars Pro – a profi

Mobiltelefon fémházba csomagolva, minőségi kidolgozással, 6 GB RAM-mal felszerelve, baráti áron. – írta: bloggiold, 7 éve

Bevezető, tartozékok

Shenzhen, avagy a kínai Szilícium-völgyben található fiatal telefongyártó termékeire érdemes odafigyelni, tudnak valamit. A „siker” receptje egyszerű. A termékpalettán lévő telefonok igényesen összeszereltek, erős hardverrel vannak ellátva, és értelmes árképzéssel társulnak. Így volt ez a Thor, az utód Thor E, és a szintén tesztelt Apollo X esetében is.

A múlt évben bemutatott Mars felturbózott utódaként megérkezett a Mars Pro, amely sokkal jobb ár-érték aránnyal rendelkezik, mint közvetlen ellenfele a OnePlus 3. Az elődhöz képest hardveres téren történt komoly tuning, nagyobb kapacitású akkumulátort, hatékonyabban működő érintő panelt, és ujjlenyomat olvasót kapott. A szoftver tekintetében is jók az előjelek, a Thor E esetében már csillagos ötösre vizsgázott VOS felületet kapjuk.

Az ígéretesen hangzó bevezetés után nézzük meg, mit tartogat számunkra a római hadistenről elnevezett készülék doboza.

A készülék egy meglepően nagy, fehér színű, lapos papírdobozban érkezett. A csomagolás előlapján a modellnév és a márka van feltüntetve, míg a hátlapon a pontos specifikációt olvashatjuk el. Felnyitva a tetejét rögtön szembetaláljuk magunkat a Mars Pro-val, beljebb a telefon alatt lévő tálcában sorakoznak a tartozékok. Kapunk egy gyorstöltésre képes 2 amperes töltőfejet, egy Type-C USB kábelt, valamint a SIM-kártya eltávolításához szükséges tűt és néhány papír alapú olvasnivalót. Kijelzővédő fóliáról is gondoskodtak, gyárilag van az előlapon.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Elephone P8 – a telefon

    A távol-keleti gyártó egy olyan készüléket alkotott, amibe nagyon nehéz belekötni, de mégis van némi rés a pajzson.

Előzmények