Vernee Thor E – utódomra ütök

A gyártó első telefonjával gyorsan berobbant a köztudatba, most megérkezett a feljavított utód, ami ismét erős lett. – írta: bloggiold, 7 éve

Bevezető, tartozékok

Komoly túlzás lenne nagy múltú telefongyártóként hivatkozni a Vernee csapatára. Az indulásuk óta eltelt közel másfél év alatt hat modellt dobtak piacra. Az első fecske jelen tesztalanyunk elődje a Thor volt. A háromtagú Apollo szériából az Apollo X-et szintén megismerhettük és a Mars is egy jól sikerült mobil lett.

A 2017-es barcelonai MWC-n bemutatott Vernee Thor E esetében javították az előd hibáit. Az ujjlenyomat-olvasó elképesztően jól, pontosan dolgozik és az értesítési LED sem maradt ki. Hardveres téren nem történt változás, az üzemidőt azonban jelentősen megnövelték. Bepréseltek egy bitang nagy kapacitású akkumulátort és szoftveres részről már friss Nougat rendszer teljesít szolgálatot.

A ráncfelvarrott istenség egy kevésbé elegáns, egyszerű fehér dobozkában érkezett. Feketében jobban nézett ki, de a lényeg úgysem a csomagolás, hanem az, ami a pakkban található.

A fedél leemelése után rögtön a papírzacskóba csomagolt telefont láthatjuk. Alatta helyezték el a tartozékokat, kapunk egy 2 amperes, gyorstöltésre is alkalmas hálózati töltőfejet, egy USB 2.0 kábelt, egy SIM-tűt és egy kis papíralapú olvasnivalót. A tökéletesen illesztett kijelzővédő fóliát már gyárilag felrakták.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények