Xiaomi Huami Amazfit Bip Lite – kitölti az űrt

Tökéletes megoldás azok számára, akik intelligens órát keresnek, alapvető lehetőségekkel, kedvező áron. – írta: bloggiold, 6 éve

Bevezető, tartozékok

A viselhető eszközök (okosórák, aktivitásmérő karkötők) egyre népszerűbbek, de közel sem annyira, mint ahogyan azt a gyártók szeretnék. Az eMarketer felmérései szerint a fogyasztókat nem sikerült meggyőzni arról, hogy tényleg szükségük van ilyen kütyükre. Ez nem is csoda, hiszen rengeteg gyermekbetegséget hordoztak, és ezek jó részét a mai napig sem sikerült leküzdeni.

A Xiaomi jelenleg a világ negyedik legnagyobb okostelefon-gyártója, nem igényel bemutatást. Ellenben a Huami-t talán kevesebben ismerik. A céget a Huawei kutatási és fejlesztési mérnökeként dolgozó Mr. Wang Huang alapította, 2013 decemberében. Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Xiaomival, részben ennek köszönhetően, öt év alatt, a globális piac egyik legnagyobb viselhető eszközgyártója lett, 46 millió eladott termékkel.

Ahogyan az óra, úgy a csomagolása is erősen hajaz az Apple Watch-ra. A kis fehér doboz felső részén a szitázott, ezüst Amazfit logó és felirat töri meg az egyhangúságot. Az alsó részen vegyesen angol és kínai feliratokat találunk a specifikációkról. Gyártóként a Huami van megjelölve, a további információk megtekintéséhez pedig a www.mi.com oldalra irányítja az érdeklődőket, a címkén lévő, mandarin nyelvű felirat.

A fedél leemelése után a fitnesz okosóra alatt, mindösszesen egy angol és kínai nyelvű használati útmutatót, valamint egy szenzációsan jó, bepattintós, POGO-tűs, USB töltőbölcsőt helyeztek el, egy külön kis dobozkában.

A közvetlen elődnek tekinthető Amazfit Pace esetében is hasonló volt a doboz tartalma. Halkan megjegyezném, hogy a sokkal gyakrabban használt töltőbölcső ott sem és a Pace 2 esetében sem nyerte el a tetszésem, mert sokkal macerásabb volt a töltés velük.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Ticwatch 2 – ments meg

    Funkciók tekintetében a Ticwatch 2 a tökéletes edzőtárs, de néha szó szerint életmentő is tud lenni.