Xiaomi Redmi 4A - Belépőszint újraértelmezve

A Xiaomi jelenlegi legolcsóbb telefonja, amely a 100 dollár alatti árához képest nagyon sokat nyújt. – írta: tibcsi0407, 7 éve

Külső

Amikor eldöntöttem, hogy rendelek egyet kipróbálni, nem voltak túl magas elvárásaim a telefonnal kapcsolatban, hiszen 100$ alatt túl sok jóra nem számíthat az ember.

Megérkezett a csomag, a szokásos atombiztos csomagolásban, majd mire nagy nehezen kihámoztam a telefont, és kibontottam a dobozt, meglepődve tapasztaltam, hogy kár volt előítéletesnek lennem.
A telefont kézbevéve nagyon korrekt minőség köszön vissza. Műanyagból van a hátlap, de olyan festést kapott, mintha fémből lenne.

Jó a tapintása, nem egy gagyi hatást kelt. Nem zörög, nem ropog, az egyetlen negatívum talán a hangerőszabályozó gombok minimális lötyögése, de azt hiszem, hogy ez az összképet nem rontja el egyáltalán.

A dobozban még találunk kínai papírokat, egy töltőt és egy SIM-tűt. A bolttól kaptam hozzá egy szilikontokot és egy kijelzővédőt ajándékba.

A hangerőszabályozók és a kikapcsoló gomb a készülék jobb oldalán vannak elhelyezve, a nyomáspontjuk jó, kényelmesen el lehet érni mindet.

A bal oldalon a SIM tálca található.

A telefon tetején egy 3,5 jack csatlakozó, zajszűrő mikrofon, valamint egy infraport található, ami az árhoz képest nagy meglepetés.

Az aljára egy mikrofon és egy micro USB port jutott.

Az előlapon felül a beszédhangszóró, az előlapi kamera és a proxy szenzor van elhelyezve, míg alul a kapacitív gombok (nincs háttérvilágítás) és egy RGB értesítési LED teljesít szolgálatot - igen, ez is belefért az árba.

A telefon hátlapján alul a hangszóró, a MI logó, felül pedig a 13 megapixeles kamera és a szimpla LED-es villanó foglal helyet.

A kijelző egy HD felbontású IPS LCD. A betekintési szögek jók, a fényerő is rendben van. Tűző napon azonban akadhatnak nehézségek tartalomfogyasztás közben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt