Xiaomi Redmi Note 3

Nagyon kíváncsi voltam a SOC képességeire: nem kellett csalódnom a Helio X10 tényleg hasít, ahogy kell! – írta: BrianDK, 8 éve

Bevezető, Csomagolás

A telefon január első munkanapján érkezett, megjött a telefon elküldésével egy időben rendelt (valamelyest ütésálló) tok, valamint az üvegfólia is, amit azon nyomban fel is raktam a kijelzőre (sehol sincs ugyanis jelölve, hogy lenne-e bármilyen védelem a készüléken).

A várakozás alatt, az érkezés után

Természetesen nem töltöttem a várakozást unalmasan, hiszen elkezdtem böngészni a specifikációkat. 2/3 GB RAM, 16/32 GB ROM, bár nincs memóriabővítési lehetőség. Helio X10 SOC, 4000 mAh aksi. Ez annyira ütős kombó volt nekem, hogy tűkön ülve vártam az érkezést.

Dolgoztam, mikor jött a csomag, feleségem vette át. Első benyomása szerint: "Ez hatalmas" - mondta. Persze, hiszen a jelenlegi Microsoft Lumiája 5"-os, az annál fél collal nagyobb készülék biztosan hatalmas. Viszont súlya van, talán ezért érződik olyan nagynak.

Azt sajnálom a dologban, hogy a Mi logó egyedül a hátlapon kapott helyet. Szerintem tetszetős megoldás lett volna elhelyezni egyet belőle az előlapon is, hely lett volna rá. Örömmel tapasztaltam viszont, hogy az androidos vezérlőgombok ezúttal kaptak háttérvilágítást. De ne rohanjunk ennyire előre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények