Zowie Divina S széria

A széria valószínűleg rétegtermék lesz a fényes felületkezelés illetve az átlagtól eltérő színek miatt. – írta: Vanir, 3 hete

Bevezető

Az alapfogalmak, rövidítések magyarázatai itt megtalálhatóak.
Termékinfó

Ha valamilyen szinten foglalkoztál az eSporttal, komolyabb multiplayer játékokkal, vagy csak szimplán böngészgetted az egerek világát, akkor jó eséllyel szembejött már a Zowie márka. A legújabb, Divina S szériás egereket vettem most górcső alá.

A Zowie háza táján mostanában csend volt a ténylegesen új, és nem csak széria-frissített termékeket tekintve. Nemrég azonban beharsogták a Divina almárkát, ami elsősorban a hölgyeket megcélzó termékvonal: főleg a rózsaszín és a világoskék színek dominálnak. Ebben a tesztben a Divina S szériás egereket, azon belül is főleg az S1-et fogom bemutatni.

Csakúgy, mint az EC-széria esetén, a Divina S egerek is két méretben kaphatók, fényes felületkezeléssel, színüket tekintve pedig világoskék, illetve rózsaszínben is elérhetőek. Fekete, vagy más szolidabb szín egyelőre nincs belőlük, illetve matt felületűt sem láttunk eddig.

Ezúton is szeretném megköszönni a Pixelnek, hogy biztosítottak egy Divina S1 példányt a teszthez!

Minden

  • Rohamosan terjed a mobilfizetés

    Noha a hazai pénzintézetek közül nem mindegyik készült fel erre, az alternatív megoldások miatt mégis mindenkinek elérhető és igen sokan használják is a telefonos fizetést.

    PR

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények