Arra gondoltam, hogy hiánypótló lehet egy ilyen topic.
Eszközök, receptek, tapasztalatok - minden jöhet dögivel. A tudásunk megosztásával, hátha csak gazdagodik a felhasználhatóság köre
Én egyszerűbb Lidl saját márkás gépet használok, de seperc alatt gyors sült húsokhoz, melegszendvicsekhez és, hogy mindig friss, nem melegített eledelt együnk - ezekhez bőven elég
Mot kitaláltam, hogy burgonyaspirált nyomok, eszközvadászat volt ma délelőtt terítéken, és sikerült is
1600-ért helyi konyhafelszerlés boltban vettem burgonyafúró és burgonyaspirál készítőt, ami igaz, hogy vagy 300-400 val drágább, mint a legolcsóbb hely, de legalább a postaköltségtől mentesültem.
Azoknak akik csak érdeklődnek: Air Fryvel lényegesen kisebb energia felhasználással lehet elkészíteni a sült ételeket és sokkal kevesebb idő alatt. Mindezt úgy, hogy a húsok is pl. sokkal szaftosabbak maradnak mint sütőben, mindenféle zacskózás, takargatás és egyebek nélkül
[ Szerkesztve ]