Sí, sielés - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


butch3r
(senior tag)

obertauern-re símániában jókat írtak tegnapra. szerda nap végén meg tudom mondani milyen szerintem.

esetleg még turracher höhe?

kaprun fent príma amúgy, maiskogel avagy lenti rész trágya, szóval félnék saalbachtól mert az is alacsony. amilyen jól indult ez a szezon a vége olyan rossz :(


bandus
(veterán)
Blog

obertauern lett vegul mara. a ho kategoriakkal jobb mint a muho dominalta planai, de flachaunal is. cserebe ma szeles es nem lehet latni :) szoval csak 13:00ig szolo jegyet vettem aztan irany haza.

cserebe flachau ilyen volt tegnap:


butch3r
(senior tag)

ezek szuper hírek, köszi. már csak 3 nap :DDD
flachau is jól néz ki, ez nem tűnik rossznak bár lenti rész tuti kásás ez meg fentinek tűnik.
kaprunban nekünk is 1 nap volt szép időnk a héten, többi nap vagy brutál szél, vagy felhő és 0 látási viszonyok. de azért így is lehetett élvezni

[ Szerkesztve ]


Hi!King
(őstag)

Mi is nézegetjük Ausztriát a hosszuhétvégére, a terv szombaton síelés, péntek meg vasárnap pedig (technikailag) könnyű sítúra, gyalogtúra valamelyik 2 ezres csúcsra vagy via ferrata.

Péntekre elsősorban a Murauer Hütte-től néztük a Fauenalpen-t, 1500-1900 méteren van, 4 napja még jó állapotokat fotóztak az egyik sítúra csoportban, és eléggé kezdő barát a lejtése, illetve a terep nyitottsága alapján. Ha kevés, mert nem túl sokszintemelkedés, megcsináljuk kétszer.

Szombatra Murau, Lachtal vagy valamelyik másik sípálya a környéken.

Vasárnap egyelőre Falkertet néztük sítúrázni, van jelőlt sítúra út a csúcsra és le. Kevés off piste tapasztalatunk van, de nem túl meredek lefelé.

üzenetek