Aliexpress tapasztalatok - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


sb
(veterán)

Ennek ellentmond az ingyenes példám, hasonló árú rendelés esetén. Akkor ott sem érné meg neki.

Másrészt ezek valósan ilyen árú termékek. Amikor látok egy 80USD terméket 5 USD szállítással és más eladónál ugyanaz 50-ért van 35 szállítással akkor értem és megértem, hogy miben áll a trükközés.

De ezt egy valóban 0.5-1-2USD- terméknél hogyan csinálod meg? Ez logikailag, matematikailag nem működik ha azt veszem, hogy nincs mondjuk valós szállítási díj 30USD alatt. Egy marék, 50gr-os cuccra sem.
Akkor akárhova teszed a szállítási díjat, vagy neki óriási bukta, vagy a vásárlónak akkora, hogy nem fogja megvenni a terméket ahol a termék ár és szállításél között nagyságrenddel a második a nagyobb. Akkor az a bolt továbbra sem értem miből és és hogyan létezik.

A combined-et értem, de így fura, ha nekik kedvezőbb és nekem nem. Akkor felesleges rám bírni a választást a rendelésnél. Ha tudnak spóroljanak... maguknak. Nem gond. De opcióként akkor ennek sok értelme nincs. Szerintem. Max eltérő szállítási határidőknél van vevői oldalról annyi előnye, hogy ragaszkodsz a gyorsabb szállításhoz, akár több tételben is, az ő hátrányukra. De szerintem nagyon eltérő határidőket meg amúgy sem csomagolnak egybe. Legalábbis gondolom.

üzenetek