Amazon Prime Video - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Harbinger85
(tag)

Valamint net kapcsolat nélkül azt hiszem 30 napig.


vepe
(senior tag)

Köszönöm skacok.


ferenck
(aktív tag)

Megnéztem a Szamaritánus c. filmet, ha már fennt van. Hogy ez mekkora egy zs kategóriás sz@r. :DDD Nem győztem tekergetni. De ami miatt írok, az hogy a felirattal néztem volna, de a párbeszédek szerintem 1/5-e egyáltalán nincs feliratozva. Igénytelen egy munka, az már egyszer biztos.


bexinho23
(őstag)

Sziasztok!

Amazon prime előfizetésem van 890-ért. Bejelentkeztem az amazon gaming-be webes felületen, claim-eltem egy free játékot. Mivel account-nál még mindig az aktuális havi díjat látom, ez azt jelenti, hogy nem aktiváltam a gaming szolgáltatást?


gangstagergo
(aktív tag)

Én nagyon jól szórakoztam rajta. Pont ezt vártam tőle. Tipikus vasárnap délutáni családi film ebéd után ;]


Visormail
(addikt)

890ért fizettél elő mindkettőre, ezek együtt vannak. A free játék is csak előfizetőknek jár, ha nem lennél az akkor nem tudtad volna claim-elni.


RetepNyaraB
(veterán)

Szevasztok, van-e másnak gondja a hardveres gyorsítással droidon?
Lg Velvet. Mindennel jó, csak a prime szarakodik durván. Úgy szaggat, mintha nem lenne gpu a telón. Ha gyorsítás off akkor okés, csak a felbontás lesz hirtelen 360i :W

Megoldás? Újratelepítés nem oldotta meg


bexinho23
(őstag)

Értem, köszi. Igazából csak egy játék miatt érdekelt az amazon gaming (ps-en játszom). Viszont később azt hittem, hogy a claim-eléssel automatikusan feliratkoztam az egyik gaming szolgáltatlására (ha jól emlékszem kb. 15$/hó), amit amúgy nem tudnék kihasználni. De ha ez az alap gaming service ingyen jár a prime-hoz, akkor megnyugodtam. :)

[ Szerkesztve ]


StLui
(veterán)

Üdv!
Picard második évad, 10. rész még most sem feliratos. Lehet tudni mikorra várható? Mert én csak pár napja vettem észre, hogy egyáltalán lett végre felirat, de kiderült csak az első 9 részhez még.


ferenck
(aktív tag)

Több hónapja be lett jelentve többünk által is. Én is megtettem a bejelentést, semmi változás. Nem ígértek semmit, de azt be is tartják.


StLui
(veterán)

Hát ez szomorú :(


athomi
(veterán)

Hello!

Ingyenes próbaidőszakot akartam indítani, de csak le akar vonni 899,-Ft-ot. Nem tudjátok miért?


tylerddd
(veterán)

Üdv! Chromecast with Google TV eszközön nézem a Prime Video-t. Feliratoknál stílust tekintve 4 opciót mutat, amiket elvileg és gyakorlatilag is az amazon.com/cc oldalon lehet részletesen beállítani. Ez meg is van, de valahogy nem lehet érvényesíteni, tehát az eszközön nem abban a formában jelenik meg. Mi lehet a gond? Köszönöm!


Luissimo
(veterán)

Volt újraindítás?


tylerddd
(veterán)

Igen, volt. Fiókba ki/belépés is. Az eszköz saját feliratát is kikapcsoltam, pl. AppleTV-t az befolyásolja, de semmi.


RetepNyaraB
(veterán)

Nem vonja le. Előjegyzi. Csekkolja, valós bankadatokat nyomtál-e be. Egy hét múlva vonja le, mind a két bolti sör árát :U


chungee
(addikt)

Estét!

Okt. 5-én levont 15usd-t primre-ra. Ma lemondtam akkor visszakapom arányosan az összeget vagy ennek már úgy is mindegy :F


lemmy9
(őstag)

Szerintem nem adják vissza, nov 5-ig nézhetet.


ferenck
(aktív tag)

De az nem a prime video ára, az csak 899 Ft.


Harbinger85
(tag)

Tuti nem Amazon Prime az? Sokan keverik a Prime Video-val.

Valaki nem tudja a PC-s app mikor kapja meg az UI frissítést? TV-n már az van, de PC-s asszem a régi. Mondjuk egérrel számomra sose volt zavaró.

üzenetek