Amazfit GTS okosóra - Tartozékok, egyebek fórum

üzenetek

hozzászólások


Silentfrog
(veterán)
Blog

Detto . Amíóta jött a legutóbbi frissítés azóta a mélyalvásom1.5-2.5 óra helyett 0-30 perc lett . Egyik napról a másikra, mikor jött a frissítés, már nem is nézem. Ami még feltűnt az a PAI szám változása. Ha heti háromszor mentem el futni és dolgoztam akkor 100-110 között volt lassan egy éve. Most pont a duplája. Miért kellett hozzányúlni nem is értem... :(((


nines09
(csendes újonc)

Sziasztok eladnám gts órámat türkiz szijjal töltővel. Egy mini karc van rajta, kb fél éves. Ok: Nekem nem jön be sajnos. Ár: 30 ezer Ft akit érdekes esetleg emailt írjon: kersch.peter@gmail.com.


nji
(aktív tag)

Sajnos szoftveresen egyre rosszabb. Nekem az Amazfit alkalmazással volt hogy jól működött egész sokáig. Mióta a Zepp van, azóta valami mindig rossz. Hol lehet megnézni, hogy mi az aktuális óra és iOS app verziószám? Mert én most más órát és appot használok, de ezt nem adom még el, reménykedem, hogy majd jönnek a javítások. Viszont ha nem használom nem nagyon érzékelem majd, hogy mikor javul meg. Olvastam, hogy nemcsak a GTR és GTS 2 jött ki, hanem Bip verziók is. Csak kijavítják a hibákat, különben nem sokat adnak majd el. Esetleg az új modelleknél jól működik minden a régieknél meg nem? Van olyan, akinek több / újabb modellek is megvannak? Én is gondolkoztam a GTS 2-n, de az üzemidőt látva a videokon már eszembe sem jut. Bőven elég lenne ez is, ha minden jól működne.


kkdesign
(senior tag)

Sziasztok!
Néztem ezt a notify appot a zepp mellett, de nem áll ossze a kep. Hogy lehetne ezt ertelmesen hasznalni? Mert pl alvas adatokra total mast mutat mint a zepp. Nekem nem igazan fontosak az ertesitesek, de a pulzus adat meg alvas qnnal inkabb. Lattam hogy rengeteg minden allithato benne. Ti zeppel egyutt hasznaljatok, vagy qnelkul? Mit erdemes allogatni benne? Osszeakadhat a 2?


kircsi28
(aktív tag)

Sziasztok!

Vettem egy ilyen órát a gyereknek és sajnos nem boldogulok vele, a zepp alkalmazás nem mutatja a sportot, pl futást,(mert egy huawei p30-hoz lett párosítva) a huawei healt alkalmazás nem látja, a mi fit alkalmazás nem látja, nem tudom összepárosítani, csak a zepp látja rendesen, de abban meg nm látom rendesen térképena sportot, mi kell ehhez, hogy rendesen működjön??
Köszi

( bocsi, kicsit kiakadtam)


hotkar
(aktív tag)

Jó kilátások... Én karácsonyra vettem magamnak (hogy a páromnak ne kelljen sokat gondolkoznia...) és szintén P30-hoz szeretném majd hozzácsapni. :(((

Lehet, hogy a végén szó szerint az lesz. :))


tisn
(addikt)

Sziasztok! Asszony ilyen orat kapott ajandekba, a reggeli futas látszik a zeppben. Strava accot megtalalta, be van kapcsolva az upload, megsem tölti fel a futast.

(nekem startos2vel gond nélkül megy)

mi lehet a gond? van valami log? mivel probalkozzak?

köszi


xenon2
(senior tag)

GTS helyett lett GTR2. Ennél már most nincs ékezet,gps és alvás monitorozás hiba,amit nekem a GTS a mai napig nem tud pontosan.


bjames
(aktív tag)

Ha lesznek még tapasztalatok a GTR2-ről én szívesen látnám. :)
Nekem is megtetszett, de nem akartam lecserélni a GTS-t. Eddig is legalább.


AiRLAC
(addikt)

Ma jött meg a GTS2, még próbálgatom. Elég kevés watchface van még hozzá, remélem hamarosan jönnek a frissített verziók (eévileg a kijelző ugyanaz, de legalábbis a felbontása tuti).


snooze
(veterán)

mennyivel tud többet kétszer annyiért?


xenon2
(senior tag)

Végre egy óra,aminek eddig nálam nincsenek bosszantó dolgai és azt tudja amit elvárok tőle. A GTS edzésre korlátozottan volt alkalmas. A gomb helye egy vicc volt,mindig megnyomódott. A GTS2 nekem nem tetsziik,de legalább orvosolták ezt a problémát.


xenon2
(senior tag)

Persze nem rossz óra a GTS,de egy kicsit sem volt kész a megjelenésekor és ez azóta sem változott.

/Bocsi,szerkesztettem,de új üzenet lett belőle/

[ Szerkesztve ]


gidano
(tag)

Sziasztok!
Lassan készülget a Zepp alkalmazás fordítása, használjátok egészséggel!
A blogon mindig megtalálod az aktuális frissítést és a részleteket!


AiRLAC
(addikt)

A GTS-em anno 129€ért vettem megjelenéskor, most 145€ volt a kettes. Egyelőre tetszik de még csiszolgatják. Az oldalsó gomb körüli perem nagy plusz, nekem mindig megnyomta a kézfejem véletlenül.


snooze
(veterán)

nekem van rajta egy fekete tok,az ezt a hibát kiküszöböli,tuti nem nyomodik be..😊😊


AiRLAC
(addikt)

Na de én egy elegáns üzleti órát akarok, hs Gshock kellene azt vennék ;)


szpali
(addikt)

nekem is rendszeresen :)


G. Gattuso
(lelkes újonc)

Szia Gidano, mikor lesz meg a teljes magyarosítás, ami használható?


G. Gattuso
(lelkes újonc)

Sziasztok. Az utolsó frissítés óta nem írja ki, hogy ki hív. Mi lehet a gond?

üzenetek