Amazfit GTS okosóra - Tartozékok, egyebek fórum

üzenetek

hozzászólások


enginev3.0
(félisten)
Blog

Sziasztok

Vettem egy GTS 2 órát, nagyon gyönyörű, de nem jönnek az értesítések, hol kell bekapcsolni őket?


Steve1207
(veterán)
Blog

Zepp-ben a profil, adott eszköz, értesítések és emlékeztetők. Itt kérni fog jogot, ha belemész akár egy sms vagy hívásba is, az alkalmazásoknál pedig hozzá kell adni.
Általában ad egy kis instrukciós oldalt is, hogy az alkalmazást hogy állítsd be (3 fő pont), azokon elég átmenni és megy minden.


enginev3.0
(félisten)
Blog

Megvan köszi
A zene appban nem lehet belőni hogy a telefonon menő számok legyenek az alapok és ne az órán lévőket keresse?

Ja meg hogy a legkönnyebb zenét másolni rá?

[ Szerkesztve ]


Steve1207
(veterán)
Blog

Nekem csak a 2 mini van, az nem tud ilyet. Szerintem amúgy az órán lehet. Zene képernyőn felfelé söprés esetleg vagy az órán valami beállítás? Esetleg ugyanott az alkalmazásban a Zene ikonra bökve, hogy azt is "észrevegye"? Nézz GTR 2 tesztet vagy videót, az megegyezik a GTS2-vel tudásban.
Másolásra meg szerintem az alap kábel-fájlkezelős megoldás lehet a leggyorsabb. Persze ezeket csak vakon mondom.


mgTerminator
(veterán)
Blog

Én úgy tudom hogy talán WiFin keresztül megy a másolás rá, a zepp-en keresztül. De nem 100%, nekem csak GTS 2e van, nem volt szükségem ezekre a funkciókra :))


enginev3.0
(félisten)
Blog

Mik a tapasztalatok, aod mennyire eszi az akksit? Melyik a legjobb GPS mód?


mgTerminator
(veterán)
Blog

Hát eszi, de én nem foglalkozom vele, amikor látom hogy ilyen 40-50-60% körül van az aksi és megyek zuhanyozni akkor rácuppantom a töltőre :D


enginev3.0
(félisten)
Blog

Hol tudom vissza nézni az óra GPS adatait? Nem lehet beállítani hogy a telefon alapból az óra GPS adatokat használja ha csatlakoztatva van?


sassrichy
(friss újonc)

Sziasztok!
GTS amazfit órám van, ami nagyjából egy hónappal ezelőttig megfelelően működött. Jelenleg annyit csinál, hogy behozza az "amazfit" jelet és ezt tölti. Folyamatosan újraindul és a betöltőképernyőtől tovább nem jut. Próbáltam resetelni az oldalsó gombbal, de sajnos továbbra is ezt csinálja. Töltésen is hagytam sokáig, az sem oldotta meg. Esetleg valakinek ötlete?(szervízzel már próbálkoztam, de sajnos nem foglalkoznak vele(?!)) Elég bosszantó amúgy, mert kiváló állapotban van az óra és sosem mutatott semmilyen elváltozást, semmiféle fizikai atrocitás nem érte( ütés, sérülés). :W


Steve1207
(veterán)
Blog

Ha töltőre rakod az alkalmazás mit mutat, connected esetleg? Többen, töltőre rakva tudta cserélni a watchface-t a Zepp-ben és utána észhez tért az óra. Mást nem nagyon láttam fórumokon (bár sajna sokaknak nincs csatlakozva ilyenkor és ez se megoldás).
[link], [link] érdemes rákeresni és olvasgatni, hátha van valami megoldás. Redditen, meg szimplán annyi volt, hogy jó pár restart után helyrejött.


AiRLAC
(addikt)

Egy ismerősöm vett GTS2e-t, iOS-el használná (Valamit iPhone 12 verzión), állítólag nem írja ki híváskor a nevet amikor hívják, csak utána. Van valakinek valamilyen tippje? iOS-hez nem értek, Android-on már megoldottam volna :) Meg ezt a képet küldte.


eneasos
(csendes tag)

nekem sima gts el csinálta egy frissítés után, minden funkciót ki majd vissza kapcsoltam ami erre vonatkozott és megjavult. :R


AiRLAC
(addikt)

Köszi, ez, meg egy teljes unpair/pair segített.


Gaia
(friss újonc)

Sziasztok!
Most vettem egy gts2 minit. Az a gondom, ha az óra messze kerül a telefontól és elveszíti a kapcsolatot, akkor nem jelzi, illetve nem tud valami miatt újra kapcsolódni. Ilyenkor újra kell indítani a telefont vagy az órát. Tud valaki erre megoldást, mert többek között azért vettem, h jelezze, ha hívnak.
Köszönöm :((


Steve1207
(veterán)
Blog

Nézd végig, hogy minden jogosultságot megadtál-e (Profil - Saját eszközök/Mini - A háttérben futás, 3 pont), lockold le, hogy ne lője ki a háttérből a Zepp-et alkalmazásoknál telefonon. Szerintem csak ennyi a baja, hogy automatikusan nem fut a háttérben vagy valami energiakezelés miatt kilöki, így nem kezdi el keresni se, ha ismét távon belül lesz.

[ Szerkesztve ]


Dexter68
(addikt)

Sziasztok, óralap-ügyben szeretnék egy kis segítsége kérni. Egy ismerősömnek szeretnék készíteni óralapot, meg is csináltam mindent az AmazFit WatchFace editor for Windows by SashaCX75 progival, viszont valamiért nem működik rendesen az óráján. Tesztelni nem tudom, mert nekem Bip-em, meg GTR-em van, ezekre késíztettem jópár jól működő óralapot.
Meg tudná valaki gyógyítani? Asszem nagy örömet szerezne vele.
Ide bepakoltam minden fájlt, ami létrejött.
Köszi előre is :R


Arween
(senior tag)

Van egy másfél éves GTS órám ami sajnos megbolondult,a beállítások csak részben érhetők el
. A képen látszik meddig tudom görgetni a beállításokat. Tudom ezt valahogy javítani, resetelni vagy kuka?


Silentfrog
(veterán)
Blog

Szerintem nincs semmi baja, a zepp alkalmazásba tudod az alkalmazáslistán beállítani hogy mit mutasson az óra. Nekem is kb ennyit mutatott mindig, így állítottam be.

[ Szerkesztve ]


Arween
(senior tag)

Mibandage-t használok mióta megvan az óra, (zepp-et csak addig raktam fel míg beállítottam az önálló működést) és eddig láttam az összes beállítást :(( Lehet a mibandage-van is van valami beállítás amit elnyomkodtam? :F


Silentfrog
(veterán)
Blog

Én meg azt nem használtam sosem. Ismerem de nekem a zepp lett a megszokott. Az biztos hogy a zeppben ezeket be lehet állítani. Beállítás ikon sincs az órán az is leveszett?

üzenetek