Amazon - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Fehérsólyom
(aktív tag)

Én többször rendeltem Amazonról. Ha gondolod csinálhatok egy rendelést, az utolsó visszaigazoló lépést kivéve. Ha addig eljut tutira jön magyarországra.
Ehhez az kellene, hogy használható formában szúrd be a linket :D.

Javaslom a ''Link'' gombot ott a fejecskék fölött ;) .


Fehérsólyom
(aktív tag)

Sikerült használnom a linket.

Január 30 és Január 31 között postáznák.


lohi
(tag)

Hi!

Te most megrendelted a cumót? Vagy ha megrendelem akkor küldik vagy akkor érkezik??
Köszi a segítséget!


lohi
(tag)

Hi!

Az első kérdés vedd tárgytalannak, nem tudok olvasi, akkor éppen hiányoztam... :)) :Y :R


Fehérsólyom
(aktív tag)

Elsőként egy kis hibajavítás, tehát Magyarország :).

Annyit csináltam, hogy végigmentem a lépéseken, mintha vennék egy processzort. Az utolsó lépés az, hogy véglegesítem a rendelést. Ezt az egy lépést nem tettem meg, mert akkor majd le szeretné vonni az árát...
A ''rendelés'' során pedig minden rendben ment. Nem írta volna, hogy az adott címre nem tud küldeni, sőt, még azt is kiírta, hogy január 30 és január 31 között kerül postára. Mármint kerülne, ha én kifizetném/megvenném.

Szerintem érdemes egy próbát tenned! Ha nem tudják kipostázni, akkor úgy sem vonják le a pénzt... Nincs mit veszteni, maximum egy átutalási költséget...


peti_sz
(tag)

hello,

érdekelne, hogy az amazon.com-ról ugyanúgy megjön a cucc. csak azért, mert cipőt néztem és csak ott van. a .de és a .co.uk -n nincs,

szal amerika.
UGYANÚGY KIHOZZÁK ide Magyarországra::???

kösz a választ

[Szerkesztve]


_Yvorl_
(tag)

Persze az amazon.com ról is lehet rendelni minden további nélkül, ha olyan terméket nézel ki amihez nem jár garancia, Ruha cipő könyv CD DVD ... ilyeneket kihoznak minden további nélkül, viszont számitástechnikai alkatrészek fényképezők telefonok szorakoztató elektronikát nem sajnos.


peti_sz
(tag)

kösz a választ. remélem nem annyira gáz a száll. költség. ( habár nem azt hallottam, hanem éppen hogy sok...)


_Yvorl_
(tag)

Hát most ebbe igazán nem tudok neked mit mondani én utoljára pá éve rendeltem amazonról DVD-t akkor szálitási költséggel együtt töredéke votl az ára mint egy magyarba megvettnek, de azóta már leestek itthon is az árak újra meg kéne nézni.

Szállításról csak ebayes tapasztalatok kapcsán tudok nyilatkozni. igazából az olcsótóol a drágáig mindenfajta szállítás van csak ki kell verni a vevőböl. Mert előszeretettel adják meg a kevesebb gondal járó ultradrága gyorspostákat, de ha már ismered a szolgáltatókat és van párnak árkalkulátora megkérded a súlyt (van ahol meg is adják) bepötyögöd az adott oldalra csodalkozol, hogy jé ez iylen ''olcso'' és az eladó orra alá nyomod az összegfet és hogy ezzel szeretnéd.


Fehérsólyom
(aktív tag)

Proceed to Checkout-ra kattintasz. Elballagsz az utolsó előtti lépésig. Ott lesz előtted a részletes számla egyben a postaköltséggel együtt.
Ezek után, ha nem akarod megrendelni azonnal akkor modosítod a rendelendő termékek számát. Értelem szerűen, hogy töröld 0-ra kell állítanod.


@rglaaf
(veterán)

hi vki tudna nekem segiteni 1 dvd-t kéne rendelni a cimemre természetesen előre utalok thxx help me!!!


@rglaaf
(veterán)

Upp!! vki help? pls


tkazmer
(addikt)
Blog

találtam egy olyan csomagot ezen az amazon.com-on, hogy 80$-ért egybe adnak egy flight simulatort és egy joystickot. a kérdésem, hogy ezt kb mennyiért hozzák ki mo-ba?


concret_hp
(addikt)
Blog

üdv!

találtam 1-2 könyvet az amazonon amit jó volna beszerezni. a kérdés az hogy vajon mennyi lehet a postaköltség? (mondjuk 1 kilónyi cuccról lenne szó)

mondjuk az kicsit lol, hogy van ami a júeszben 20$ uk-ban meg 21Ł :C

[Szerkesztve]


concret_hp
(addikt)
Blog

UP!!

ja és moneybookerssel lehet fizetni? :U


concret_hp
(addikt)
Blog

senki nem vett még semmit amazonról? :U


perempe
(addikt)

Előző hét hétfő estéjén rendeltem (dombornyomott MasterCard kártyával) 2 angol nyelvű kiadványt az Amazon.com-ról. Szállítási opcióként "Expedited International Shipping"-et kértem. Szerda hajnalban értesítettek (e-mail), hogy postázták, most kaptam meg a csomagom, a kézbesítés első várható napján (estimated arrival date).

A postakölcség 18$ volt a két könyvre (60$). Áfát, vámot nem kellett fizetnem.

Itthon 12,425ft-ért lehet e könyvek darabját megrendelni az Swsbooks.hu-tól, vidékre 2000Ft a posta az áron felül. Asszem jól jártam.

Naon jó az Amazon. :C


perempe
(addikt)

postaköltség...


concret_hp
(addikt)
Blog

ha útközben elveszik a csomag akkor mi van? :U


_Yvorl_
(tag)

Hát én hive vagyk a kintrol rendelésnek de jelen esetben 78 dollár 180 as dollaron szamolva 14040 ft mig azt irod itthon postaval egyutt 14425. Szoval rendben van hogy sporoljunk de azert ez nem volt az evszazad üzlete :DDD :DDD :DDD

üzenetek