AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat - Videokártyák fórum

üzenetek

hozzászólások


PuMbA
(titán)

Akkor egy újabb dolog, amihez rendszergazda fiók kell :) Mondtuk már, hogy semmi értelme a sima fióknak, ha ilyen rendszer közeli dolgokkal foglalkozol. A sima fiók egyszerű felhasználóknak való, akik azt se tudják mi az az 0.1% FPS és csak interneteznek meg zenét hallgatnak.

Szerk: Akkor a két fiók alatt más konfigurációt használ az Rivatuner. Előfordulhat keveredés, ha egy program nincs megírva jól több fiókos használatra. Hasonlítsd össze a konfigurációs fájlokat.

[ Szerkesztve ]


GoodSpeed
(őstag)
Blog

A poén az,hogy pont a rendszergazdain nem megy.😅


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Pon tosítok, a játék Benchmarkjában nem működik.


Puro
(aktív tag)

Hi!
Sapphire 6600XT Nitro+ -on elkezdett ciripelni az egyik ventilátor, nem tudom honnan szerezzek be, alin van 10k-ért de nem úgy néz ki lapát formára, mint a gyári. Van magyarországi márkaszerviz?


mpierre
(veterán)
Blog

:( (Aprón nézz körbe a vga hűtések közt... Hátha.)

Másik oldalról nézve a dolgot: vga-t kiszeded a gépből és elsőre kifújod sűrített levegővel. Alaposan. Aztán újra próbálod. Ha akkor is csiporog, akkor marad a kenőanyag bejuttatása a ventibe. Ahhoz a ventin lévő matricát kell lebűvölni, hogy - jó esetben - hozzá tudj férni a rajta lévő nyílásokhoz. (Nem mindegyik gyártó használ ilyen megoldást. Elsősorban a golyós megoldásoknál fordul elő.) A Youtube mindig szolgálni tud amúgy meglepetéssel.


Puro
(aktív tag)

Aprón eddig nem nagyon jártam sikerrel. Megpróbálom még a kenőanyagosat, köszönöm. :R Ha más nem akkor bevállalok egyet aliról vagy jó vagy nem ;]

[ Szerkesztve ]


mpierre
(veterán)
Blog

Ja! Nem minden wd40 megfelelő a feladatra.... már ha azt használnád...


looser
(addikt)

WD40-et erre semmikép, csak varrógép/műszer olajat, de a lényeg, ásványi olaj legyen, semmiképp sem növényi olaj :R


Puro
(aktív tag)

Lesz műszer olaj is, bár elsőre a WD40 jutott eszembe valóban ;]


GoodSpeed
(őstag)
Blog

AMD Software: Adrenalin EditionRevision Number
Adrenalin 24.4.1 (WHQL Recommended)
Új driver :R

Ehh:

Lehet ezért:
?
Amúgy felment.

[ Szerkesztve ]


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Az új Adrenalinban már megoldották, hogy nem rendszergazdai fiókon is kiírja végre az FPS-t:


Rowon
(veterán)
Blog

#30901

Ez megint egy nagy marhaság, nekem gyanús, hogy ezeket most találod ki.

Egyes rendszereken a rendszergazda fiókhoz nem is lehet hozzáférni, mert alapból le van zárolva. Emelt szintű műveleteket végezhetsz JELSZÓ bepötyögése után, de ott sem mindent és valójában ez lenne az alap és kívánatos megoldás, nem az, hogy az elsőre felrakott admin fiókkal randalírozz, meg egy pipa lenyomásával minden sz*rt feltelepíts.

Nálam Windows install mindig így működik, feltelepítés után helyi felhasználó létrehozása, majd abba logolok be. Ha szerinted nincs igazam, akkor nyugodtan meg lehet indokolni, hogy miért, DE NEM ITT, hanem a neki megfelelő topikban.


Askformore
(senior tag)

Játék közben van amúgy időtök ennyi mindent figyelni? :) én addig írattam ki ennyi mindent, amíg belőttem az UV-t, majd miután stabil lett, már csak az FPS és a GPU hotspot van kint.. néha rápillantok hogy ég-e a ház, de ennyi mindent biztos nem tudnék nézegetni miközben történnek az események a képernyőn :)


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Spawn screen bámuláskor, vagy amikor APC-ben utazok mindent tudok nézegetni, vagy spotterként heliben...😅
Fogyasztást, FPS-t. Igazából ez a kettő a legizgalmasabb adat.


Lacccca87
(őstag)

Nincs is jobb mint kreálni egy kontrasztos képet (sötét háttér + fehér betűk) amin van bőven statikus szöveg ami bőven beéghet.


Barell
(senior tag)

Sziasztok. Valaki akinek ez az XFX féle sima 6800-a van tudna nekem mérni egy nagyon pontos hosszt? A lehető leghosszabb pontról, nemtudom hogy ennek hosszabb e a hűtő oldala mint a plate a 7800XT esetében. Nagyon megköszönném. :R


GoodSpeed
(őstag)
Blog

Nekem még soha nem égett be monitorom, de kikapcsoltam, úgyis tudom, jól fut, meg Adrenalin készít átlagról statisztikát.


lowzor
(veterán)
Blog

A gyártó oldalán fent van:


Barell
(senior tag)

A gyártó oldala téves, köszönöm szépen,. Nem véletlen kérdeztem.


Szpisti
(addikt)
Blog

A sima XFX 6800 megegyezik az AMD gyári kiadásával és annak méreteivel: [link]

[ Szerkesztve ]

üzenetek