Amlogic S905, S912 processzoros készülékek - PC, mini PC, barebone, szerver fórum

üzenetek

hozzászólások


mikrofon
(addikt)

Jól értem, hogy akkor most már a Homatics-on se kell a CE 21 nightly verziót használni hanem már van stabil CE 21 ami mindent tud amit kell?


gyűrű
(addikt)

Ahogy szeretnéd. Nálam a stabil omega van.


mikrofon
(addikt)

Természetesen a stabilat szeretném, mert akkor nem minden filmezés kezdődik azzal hogy kijött egy frissítés és indítsam újra...
Csak nem tudtam hogy már van stabil Omega. Mondjuk ha egy adott verziójú nightly-m van igazán szólhatna hogy kijött a stabil belőle, has már így is szól minden nap hogy van új nightly...

Amúgy pont most teszteltem a stabilat a Dűne 1 részével. Kb. 100Gb-s fájl DV, TrueHD Atmos. Gond nélkül végig néztem. Pedig nem is helyi hálózatról néztem, hanem RealDebrid-ről, tehát internetről online...

Úgyhogy nagyon szuper lett a Homatics CE Omega páros.


aldebaran
(őstag)
Blog

Valaki vett már közületek kinhank G1-et? Mostmár teljes a support rá és elég olcsó az ali-n.
Mi a véleményetek róla? Melegszik? A gigabit hiánya és az usb 2.0 elég a DV-k lejátszására?


hunaqua
(addikt)

Én nem vennék gigabit nélküli lejátszót nagyméretű uhd lejátszásához.


mikrofon
(addikt)

Szerintem az USB3 és LAN1000 hiánya nem kizáró ok. Csak kell hozzá egy olcsó de kompatibilitás usb-ethernet átalakító az USB3 portba
Előbb írtam hogy interneten keresztül néztem egy nagy bitrátájú filmet. Azt elfelejtettem hogy az internet letöltési sebességem 280-320Mbit/s között ingadozik de gond nélkül ment. Ezt, az előbb említett adapter is tudja.
Firestick 4k max is simán működik usb2-es portjába helyezett Usb-ethernet adapterrel hibátlanul.

[ Szerkesztve ]


CirrMee
(addikt)

TR99 VS Kodi 21 eredmény:
RC2 felment, a végleges ugyanúgy nem hajlandó utána felmászni. RC2 alatt sok mindent nem próbáltam, az elindított Twitch viszont pár másodperc után képileg nekiállt darabossá válni, ment vissza a 20.5.


kikinda2
(tag)

Én vettem. Nagyon rendben van a készülék. Nem melegszik. A gigabit lant pár nappal ez előtt kiveséztük. Van gigabit adapterem ami hozza a sebességet ha kellene, de eddig nem kellett, elég volt a 100-as. A támogatás még nem teljes hozzá, de szépen játssza a DoVI filmeket és én praktikusan erre voltam kíváncsi. Most a távirányító konfigurálását próbálom megoldani, hogy a bekapcsolás is működjön.

[ Szerkesztve ]


Elemental
(addikt)

Szevasztok!

homatics box r 4k plus régi fehér

Jelenleg jól elvagyok a CE 20.3-mal. Feltettem a 20.4-et, de voltak furcsa dolgok, maradt a 20.3.
Látom kint van a CE 21. Nekem a plexkodiconnet fontos, az stabilan megy 21-en, vagy kell valamit variálni a telepítésekor?
Nem vagyok naprakész a topikból, gyűrű csináltál korábban, ha jól emlékszem valamelyik 21 nightly-ra mod skint, amelyik indításkor kiírta hogy hdr, dolby vision, stb. Van 21 stabilra is hasonló mod skined?

[ Szerkesztve ]


mikrofon
(addikt)

A Homatics box első hosszú LED-jét jobb tudom állítani CE alatt?


blakey
(titán)

Már régóta jó a PKC Onega alatt, a stabillal is jó.


Elemental
(addikt)

Köszi, ha lesz erőm, ma felteszem.


gyűrű
(addikt)

Igen
A hdr dv kijelzést a menüben be kell állítani.
Az a menü csak CE alatt aktív.


Elemental
(addikt)

Köszi!


zazenke
(őstag)

én tegnap feltettem a pkc-t omegára coreelecre és volt olyan tartalom amit nem játszott rendesen le . csúszott a hang a képtől. utána meg szabadultam tőle és újratelepítettem a CE-t és ott nincs baj ugyanazon tartalommal. Nem számít mert amúgy se nyerte el a tetszésem csak kíváncsi voltam rá és szeretek kisérletezni . egy pendrive csak ilyenekre van fenntartva. ami viszont furcsa hogy hiába telepítettem újra a rendszert mert a sima plex kiegészítőt akartam utána megpróbálni tehát nem a pkc-t és valamiért nem megy . kirak egy piros X-et és kiírja hogy plex hiba . Most vagy valamit bénázok vagy a PKC valami olyan helyre beírja magát amit egy CE balenaetcher-es újra flash-elés nem töröl le. A kérdéses tartalmat nem birom idelinkelni mert felnőtt tartalom. Ezekkel azért szeretek próbálni mert ilyenkor szokott kibukni hogy mit tud kezdeni a rendszer a szokásostól eltérő tartalmakkal. valószínüleg ez is mp4 formátum mely videó lopó programmal lett leszedve a netről tehát nem a szokványos torrentes tartalom. a sima CE és infusenek nem akadály

[ Szerkesztve ]


aldebaran
(őstag)
Blog

Hunaqa, mikrofon

Köszi a segítséget. Úgy döntöttem, megrendelem, aztán meglátom, milyen lesz.


joydrv
(tag)

Megelégeltem az omega folyton visszatérő akadozását lejátszások közben. Akár CE, akár androidon, állandóan előjött az omega minden verzióján. Ugyanúgy Nokia 8010 és Dune Homatics esetén is, atv 11-12 fw-n is.
Visszaraktam mindenhová a nexus 20.5-öt, az megy rendben CE és android alatt is. Ahogy pl. a plex kliens is mindig is jó volt, de szintén mindig is jó volt a CE/Leia is.
Egyértelműen nem a CE, sem a boxok, sem az fw-k okozták az akadozást, csak a kodi-omega. Nem tudom mi okozza ezt az anomáliát, de tény, hogy nálam a gigabites belső hálózat (esetleg valamelyik komponens) és az omega páros nem jó együtt.


Elemental
(addikt)

És van valami trükk a telepítéskor? Mert nekem a 3.9.1 és a 3.9.2 sem települ, valami függőség miatt.

Sztorno, megvan :)

[ Szerkesztve ]


gyűrű
(addikt)

Egyértelműen nem az omega okozza. Egy éve vannak fenn omegáim, sehol sem akad egyik sem. Nálad van a hiba.


joydrv
(tag)

Rengeteg időm elment az omegával. Nem jöttem rá mi okozza. Nem térek vissza hozzá. Ha majd lesznek újabb verziói teszek egy-egy próbát egy külön pendrivon, hogy mi változott.

üzenetek