Androidos tablet topic - Tabletek, E-bookok fórum

üzenetek

hozzászólások


TFSi
(őstag)

Köszi szépen! Hasznos oldal.:R


mirci18
(addikt)
Blog

Köszönöm szépen a választ.
Akkor elengedem a kezét.


Taci
(addikt)

Köszönöm, jónak tűnik, remélem, a sebessége hosszabb távon is rendben lesz.


fecus
(őstag)

Szinte biztos, hogy az Alldocube iPlay50Pro-n nem tudok frissíteni GSI Romot 13-ról 14-re úgy, hogy ne vesszen el minden.
A kérdésem, hogy van olyan mentés amit megcsinálva ugyanott maradnak a játékaim állásai, stb. a frissítés/romolás után?
Csak ilyen buta kártyajátékokat meg madzsongot játszom ha várakoznom kell.


Bferibörs
(addikt)

Sziasztok,mit lehet azzal kezdeni,hogy a google biztonsági frissítés nem frissül? 2023.aug.05-i.
Blackview 18 tab.


Dr.NX
(addikt)

Elfogadni a tényt.


cidalain
(veterán)

Semmit, bele kell törődni.
A másod/harmadvonalas gyártók nem ígérnek folyamatos frissítéseket, így egy idő után megrekednek egy biztonsági szinten.

Ha a folyamatos frissítés, netán android verzió ugrás fontos, akkor egy prémium gyártó készülékét kell megvásárolni. Samsung ebből a szempontból ajánlott, még a középkategóriás A szériára is rendszeres (évente több) biztonsági frissítés csomagot ad ki, és android verziófrissítés is lesz. Lenovo P széria esetén is erre lehet számítani, viszont itt a középkategóriás M szériára már kevesebb figyelmet fordít a gyártó.

[ Szerkesztve ]


Bferibörs
(addikt)

Azt hittem beragadt,mint a samsungomnál is 1-2 hónapra.
Köszi a választ.
Dr.NX Neked is köszi.


cidalain
(veterán)

Az a párhavonta az teljesen jó a Samunál, ennél gyakrabban nem jön, az nem olyan mint a Windows, hogy hetente van valami update.


Illye
(tag)

Sziasztok!

10 colos tabletet keresek, ami Stumble Guysozásra, illetve utazáskor filmnézésre lenne használva. Használt és új is megfelelő, max. 40-45 körül szánnék rá... mi lenne szerintetek az ár/érték arányban megfelelő?

Segítségeteket előre is köszi!


Dr.NX
(addikt)

Az ajánlóban lévők közül amit találsz használtan.
Talán valamelyik egy-két éves Teclast vagy Alldocube iPlay kijöhet ennyiből.


Hency77
(tag)

Sziasztok!
Lenovo p11 gen2 gépem van,telepîtettem rá az új Android 13.at
A gond az vele,hogy használnám a Samsung smartings alkalmazást,és és az új rendszeren nem akar elindulni! Bezárja a programot. 12 alatt tökéletesen működött. Találkozott más is ezzel a hibajelenséggel? Ha tud valaki,kérem segítsen,nagyon hiányzik az app,2 Samsung tv.m van,azokat tudom vele irányítani. Köszönöm :R


aprokaroka87
(nagyúr)
Blog

Ez egy frisebb verzió.
Nekem a play áruház a .21 végűt tölti le, de az apkmiror már listázza a .22 verziót.

Ha nem bízol az apkmirror-ban, akkor várd meg míg felkerül a Play áruházba.


Hency77
(tag)

Köszönöm aprokaroka87
Működik ezzel az új verzióval :DD :R


sbe561
(tag)

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a Teclast modelleknél mit jelentenek a típusban található betűk és számok? 50k-ig szeretnék valamit rendelni, de teljesen elvesztem a sok típus közt.


Gabesz87
(veterán)
Blog

Family Link-kel kapcsolatban lenne kérdésem, remélem valaki tud segíteni. Szóval a nagyobbik fiam tabletét anno az én fiókommal állítottam be, szóval szeretném family link-kel gyerek profilra tenni, és beállítgatni a korlátozásokat. Az volna a kérdésem, hogy meg tudom ezt csinálni úgy, hogy a most rajta lévő játékok megmaradjanak? Tartok tőle, hogy nem, mivel lényegében profil/fiókváltás lenne, szóval olyan, mintha előről kéne belakni a tabletet. Vagy tévedek?


cidalain
(veterán)

Jól látod. A family linknél a gyereknek külön google account kell. Ezt tudod bevonni a szülő felügyelete alá. Így ha a gyerek gépe eddig a te fiókoddal futott, akkor pontosan az van, amit vázolsz.
Ettől függetlenül a gyerekek dolgait én úgy állítottam be, hogy a telón a fő fiók az enyém, és erre tettem rá még a gyerek fiókját korlátozott jogokkal. Így ha valamit csinál véletlenül (beállít, majd elfelejt képernyő feloldó mintát pl) akkor a fő én fiókom nem sérül, minden menthető.
Naszóval ha így csinálod, akkor visszalépve a te fiókodba megmaradnak a már megkezdett játékok. Persze ennek is van hátránya, de nincs optimális megoldás.
Meg lehet próbálni azt is, hogy a fő te fiókodban beállítod hogy az a pár játék app minden felhasználónál elérhető legyen, ha a teló sw biztosítja ezt az opciót. Ez így eléggé közelítene ahhoz, amit szeretnél.
Aztán persze mókolni is lehet, ha a mentések fájlban tárolódnak, akkor esetleg átrakni a gyerek profiljában lévő app telepítésre.


jozsi252
(veterán)
Blog

Sziasztok

Van egy Samsung Galaxy Tab S9 Ultra amihez szeretnék venni egy asztali tartót ami állítható. De sajnos amiket találok azok max 13" környékéig vannak, ez meg ugye 14.6"-os. Tudnátok ajánlani olyan tartót ami jó hozzá és ehhez hasonlóan állítható?

Köszönöm! :R


Chrys_
(addikt)

Ez a Hama tartó? Vegyél hozzá ilyen cuccot és tedd át a tartókeretet (standard csukló): [link]


vilmos.nagy
(tag)

Hello,

Gondolkozom azon, hogy vegyek egy tabletet az otthonunkba ilyen okoskijelzőnek. Ráraknánk egy Futár kijelzőt, a következő néhány napos naptár-dolgokat, stb, szinte minden browser based megoldás. (Van olcsó/ingyenes Sklera alternatíva?)

Mit javasolnátok erre, ha lehet ilyet kérni? Nem feltétlen vennék erre egy ipad-et, de a kínai legalját sem. Szempont, hogy legyen hozzá falra fúrható tok, és fixen rögzíthető legyen.

Köszi,

üzenetek