Angry Birds - Mobiljátékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Viszlát
(addikt)
Blog

Ha nem is nyerni, de ekkora különbség egyszerűen megmagyarázhatatlan valóban. Én amúgy azt csináltam, hogy vagy fél évig csak gyűjtögettem a játékpénzt, aztán amikor akció volt (karácsonykor azt hiszem), jól bevásároltam, a kombinált csomagra +70%-ot adott ha jól rémlik.

Gold ligában egyszer láttam második, de az első ott is baromira el volt húzva, esélyem se volt a közelébe kerülni. Diamondban eddig a legjobb egy nyolcadik helyezés volt, de múlt héten pl 32. lettem. :D


Impressa
(őstag)

Én azt tartanám korrektnek, ha csak az alap extrákat tudná használni mindenki a ligában. Amennyire tudom, gyűjtőm én is a játékpénzeket, h legyen mindig a tarsolyomban tartalék. A Gold ligában a harmadik hely volt eddig a legjobb, erre a következő héten, már olyan „csapatba” kerültem, h a 20. helynél nem ment feljebb.
Én most is a 26. helyen állok. :D


Viszlát
(addikt)
Blog

Izgalmasabb lenne az biztos, de a Rovio hülye lenne lepasszolni egy ekkora bevételforrást. Nem a magyar piac a fő célcsoportja a játéknak, ez biztos. :)


Viszlát
(addikt)
Blog

Kinek hogy megy ezen a héten? A pályák persze megint olyanok, hogy extrák nélkül nagyon esélyed sincs magas pontszámot elérni, de legalább van egy-kettő ami igényelt némi taktikázást. :)


Heroes fan
(őstag)
Blog

Nekem a múlthéten mindent vittem és kaptam 1400 pontot.


ROBERTOH
(őstag)

Nem volt eddig túl sok időm rá, csak hétfőn játszottam vele, 901560 pontig jutottam, ez jelenleg a 11. helyre elég. Te hogy állsz?


Viszlát
(addikt)
Blog

Az szép, Gold ligát megnyerni nem egyszerű. :)

ROBERTOH: 955.020 ponttal vagyok 19. Az elsőnek 1.060.200-a van, úgyhogy nem is pazarlom a segítségeket már, elérhetetlen pontszám ismét...


Heroes fan
(őstag)
Blog

Nem is sikerült eddig egyszer sem pedig már pár éve nyomom. Ők csalnak azért olyan sok.

[ Szerkesztve ]


Impressa
(őstag)

Ahogy írod, kellett taktikázni egy-két pályán, de nem tűnt annyira vészesnek. Én csak a 4–6. pályákon használtam segítséget, s így lett 956.080 pontom, ami a 3. helyhez volt elég. Az első helyen állónak most van 974.200 pontja, nem úgy mint nálad az 1.060.200 ponttal, szóval nem vagyok valami erős csoportban. :)


Heroes fan
(őstag)
Blog

nekem meg lenyomtak a 894 ezres pontommal 931 ezer lett, meg levont 56 pontot a rohadék és visszaestem.


Viszlát
(addikt)
Blog

A mostani bajnokság egy fokkal jobb, de persze már megint van aki lazán veri 200k-t mindenkire összesítésben...

Lassan leszokom a ligázásról végleg, az se gáz ha visszaesek, ennek így semmi értelme.


ROBERTOH
(őstag)

Sajnos a legtöbb játékban vannak csalók :/


Heroes fan
(őstag)
Blog

Én is ráhagyom nagy hülyeség az egész, jó az ha az egyénibe első vagyok azt csá néha.


Impressa
(őstag)

Pontlevonásról még nem is hallottam. :Y Azt, hogy csináltad?

(#1031) Viszlát A mostani bajnokság nekem rémálom. Az egyik barátom, tízezer ponttal vezet és nem tudom behozni, mert 3 olyan pályát vezet, ahol csak a „föld” rengetésével lehet max pontot szerezni (4–6. pályákra gondoltam). Már rengeteg segítségébe került. Nálam a ligában nem ilyen durva a helyzet, mint nálad, de így sem hajtok az első helyért.


Viszlát
(addikt)
Blog

Jah, ebben a körben szerintem a baráti bajnokságot is bukom, egyszerűen nem látom értelmét segítségeket pazarolni. Na de szerencse, hogy csak játék. :)


Impressa
(őstag)

Én bár beleestem a „lecsóba”. :D De most már én is befejeztem a segítségek pazarlását, s egy jót mosolygok rajta én is. :)

[ Szerkesztve ]


Heroes fan
(őstag)
Blog

Semmit se csak a táblában voltam majdnem utolsó azt 56-ot lekapott looooool.


Viszlát
(addikt)
Blog

Szerintem ő pont alatt a játékbeli pénzt érti. :)


Impressa
(őstag)

Ops, Igaz! :)

(#1037) Heroes fan így okés.


Heroes fan
(őstag)
Blog

de mért?

üzenetek