Anime filmek és sorozatok - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


etomcat
(tag)

> normális slice of life animénk most nincsen. pssz Tavasszal??? ilyen se volt még

Yuru Camp s3-nak kellene lennie, de a mostani 3. rész olyan hosszúnak érződött, hogy azt vártam, mikor lesz már vége... El van kefélve a történet vagy a rendezés vagy úgy minden benne.

Girls Band Cry-t nézni jó szórakozás (bizarr módon illik a 3D CGI animációhoz a JAP -> ESP / FRA -> ENG gépileg félrefordított feliratozás és a történet is tartja magát az eddigi 3 részben). Akik már most leírják a Jellyfish-t szerintem csodálkozni fognak, mint annó a BokuYaba s1-nél.


coco2
(őstag)

Én leírtam a jellyfish-t, és kétlem, hogy nagyot csalódnék a döntésemben, de ha valami unikummá változik később, majd szólj ránk.

A mostani szezon viszonylag legjobb új stuffjának én jelenleg az eccentrics-et tippelném. Nem egy unikum, de a többihez képest legalább szórakoztató. Atis említésre sem méltatta :)


Farkassacred
(őstag)

Yoru no Kurage wa Oyogena
Itt is van a szezon slice of life animéje, álmokkal megfűszerezve. Tetszett.. :K
Így akkor nem volt igaz amit írtam, sorry.

Shuumatsu train doko e iku, ez viszont simán csak furcsa volt, nem igazán tetszett. Szerintem nem folytatom..


coco2
(őstag)

Egy apróság arról az AI coub-ról ("AI" = "letagadott lopás"). Nem lehetetlen, hogy a witch on the holy night főszereplőjének karakter koncepciója volt az az animáció.


KISDUCK
(addikt)
Blog

Nem tudom ki szokott novellákat olvasni, de rábukkantam a Parragon of destructionra és nagyon megfogott. Sajnos nincs befejzve és talán nem is lesz, de ennek tudatában sem tudom letenni.


etomcat
(tag)

Kint van a Jellyfish harmadik epizódja és sikerült betenniük egy meglepő csavart. Legmagasabbról lehet a legnagyobbat bukni...


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Kaijuu 8 második része is ütött, jó cucc lesz ez úgy érzem. A mellbimbós brunyáláson visítottam :DDD


coco2
(őstag)

A Re:Monster-hez tartozik valami hosszabb manga / light novel ami jól szerepelt? Lement 4 rész a 12-ből, és noha volt benne valamennyi potenciál, eddig sehova se jutott a sztori.


KISDUCK
(addikt)
Blog

Fentebb írtam róla röviden.


coco2
(őstag)

Thx, töröltem a listámból.


callmeakos
(veterán)
Blog

Folytatván a maratoni One Piece száguldásomat, elértem a Water 7 arc végére. Kitérőként csak annyit, hogy most már értem, hogy a francba jött össze ennyi rész, mert kezd kijönni, hogy tele van tömve idétlen fillerekkel, ráadásul pofátlan módon sokszor egy súlyosabb cliffhanger után, ami arcpirító, és nem véletlenül sikerült ledarálnom ezt az arcot, ami majdnem 100 rész, kevesebb mint két hét alatt.

Nade....

Azt is gyorsan hozzáteszem, hogy iszonyatos módon nézeti magát az anime. Egy egy cliffhanger, és azt vettem észre, hogy a délután hatból, hajnali négy lett konkrétan a Water 7 elején, amikor Luffy és Usopp egymásnak esik, plusz Robin is elárulja őket.

Sok helyen azt olvastam, hogy a Water 7 az egyik legjobb, és nem vitatom, az eleje, és a vége oda volt téve, de a közepe irritálóan ki lett tömve. A Skypie nagyon lassan vette fel a fonalat, és csak a végére lett izgalmas, úgyhogy nálam eddig még mindig az Alabasta a kedvenc. Ott még nem érződött a lerövidített játékidő, nem érződött nagyon sok rész időhúzásnak, plusz a személyes szálak és drámák teljesen elvitték nekem a történetet, bár hozzáteszem, erősebb momentumokban még mindig a Water 7 vezet.


myckey
(veterán)
Blog

Van mit bepótolni, még. :D
Az új kiadást nézed? Van már jobb minőségben is...
Egyébként a fillereket szórd ki a fenébe, én is így teszek.

Durva amúgy, hova fejlődött a One Piece. Manapság, meg már korábbról is...elképesztő látni az animáció fejlődését, ahogy változik a megjelenése az egésznek.

[ Szerkesztve ]


WayneGace
(őstag)

Hogyan szórja ki, amikor be van építve a részbe? Marineford arc-nál emlékszem, hogy volt, amikor 7 perc körül került be új jelenet. Maga a részben meg csak néhány pár perc érdemi történés volt. Egyébként is lassú folyású és még tele rakják fölösleges dolgokkal, ami csak viszi az időt és kitölti a részt.


myckey
(veterán)
Blog

:)
Filler részeket.


emiki6
(veterán)

One pace-t ajánlotta nekem valaki.

[ Szerkesztve ]


callmeakos
(veterán)
Blog

Hát igen, de legalább elmondhatom, hogy haladok :D

Egyébként szerintem igen, legalábbis a Skypie végével nagyon észrevehető, már már a korhoz mérten irreális javulást vettem észre (4:3-ról 16:9-re, és FullHD), legalábbis a Crunchyrollon így van fennt.


myckey
(veterán)
Blog

Én is meglepődöm a mai napig, mikor egy egy részt újrázok... :B Pozitív élmény, mindig.
De az eredetinek is megvan a maga bája, egyszerűsége. Mint mikor a Dragon Ballt nézem, vagy a klasszikus Hunter x Huntert, esetleg Yu Yu Hakushot . De most az új Bleach kapcsán is megvan ez a nagy fejlődés.


etomcat
(tag)

> Paripi Koumei / Ye Boy Kongming mozi készül az anime sorozat összevágásával

Időközben megjelent a "Road to Summer Sonia" és meglepően hosszú, 120 perces lett.

Doomsday Train készítőit meg a közelgő orthodox húsvét alkalmából nyakon kéne önteni egy vödör szenteltvízzel ... mert a 10-12 éves szereplő lányok tuti nem maguktól találták ki, hogy a Baphomet szabadkőműves kecskedémonról, meg a Templomos Lovagokról elmélkedjenek, aztán végül keresztre feszítik őket egy helikopter légcsavarjára (!) De sok más beteg elméjű jelenet is volt a 4. részben és ezt gyerekeknek vetítik?

[ Szerkesztve ]


consono
(nagyúr)

Folytathatnák inkább a sztorit, manga van még...


callmeakos
(veterán)
Blog

Aki most vág bele, mint én, annak sokat segíthet a felújított változat, de az eredetit akkor sem veheti át annak, akinek emlékei van hozzá. Én például a Yuyu Hakushót nézem potato minőségben szinkronnal.

üzenetek