Apple TV+ - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


ldave
(nagyúr)
Blog

Sziasztok! Az utóbbi napokban hozzám került egy új iPhone és korábban egy PS5-is. Az iPhone mellé jár 3 hónap Apple TV+, a PS5-höz pedig fél év, viszont ez utóbbit július 22-ig lehet csak aktiválni. Ha most elkezdem a telefon mellé kapott 3 hónapos próbaidőszakot, arra rá lehet aktiválni még a promóció vége előtt a PS-es fél évet? Itt egyszer azt írják, hogy "Yes, both new and current Apple TV+ subscribers can enjoy this offer as well as Apple TV+ subscribers currently enjoying a seven-day trial.", utána apró betűben pedig, hogy "Cannot be combined with other offers providing access to the same service.". Szóval nem teljesen egyértelmű.


Alex91
(félisten)
Blog

Szerintem gyanus, hogy Apple ID-hez van kotve a dolog. A telo egyertelmu. A PS5 nem tudom... En ott egy olyan Apple ID-vel probalkoznek amivel meg nem aktivaltak probaidoszakot.


doc
(veterán)
Blog

Ahogy nalam tortent:
Uj MacBookhoz 3 honapot kaptam ajandekba, PS5-on 6 honapot. Mindkettot beaktivaltam, igy lett 9 honapom.
Nemreg vettem egy AppleTV-t, amihez 3 honap jar, viszont egy kis guglizgatassal azt talaltam hogy ez csak uj elofizetoknek jar, nem is tudtam aktivalni.
Szoval szerintem neked ugyanugy mennie kell a 9 honapnak, mint nalam az elejen.


blg
(aktív tag)

szia, fennáll még neked az a hiba, hogy Android TV-s appban csak siketeknek való magyar felirat van?
most lettem előfizető, és most tapasztaltam ezt a problémát Philips TV-n (PUS7304)
cseteltem egy supportossal, de egyelőre nem tudott segíteni, ki van szürkülve a beállítás, ahol ki lehetne kapcsolni ezt.

Viszont egy Xiaomi Mi TV Stick-en lévő AndroidTV-n jók a feliratok: vannak nem SDH feliratok


blg
(aktív tag)

ugyanez a siket-felirat probléma fennáll PlayStation 4-en is


dino_m
(senior tag)

Nem, már nincs ilyen probléma. Kikapcsoltam a beállításokban. A kezdőképernyőn próbáltad kikapcsolni vagy a film nézése közben?


blg
(aktív tag)

film nézése közben kikapcsolhatom a feliratot, vagy válaszhatom a magyar SDH feliratot. De én sima magyar feliratot szeretnék, SDH nélkül, de olyan nincs a listában.

a beállításokban van egy erre vonatkozó beállítás, be van kapcsolva, de szürke, nem módosítható:

mindez a Philips TV-n van így, meg a PS4-en.

Ezzel szemben a Xiaomi Mi TV Stick-en ez utóbbi beállítás nem szürke, és ki van kapcsolva. És normál feliratok jelennek meg a listában, nem az SDH verziók.


ferenck
(aktív tag)

Én is most váltottam Philips tv-re (48OLED806), és valóban nálam is ilyen, nem lehet kikapcsolni. Korábban egy Xiaomi MI Box S-en néztem, azon ki lehetett kapcsolni. Még jó, hogy most mondtam le az Apple TV+ előfizetést, mert ez mocskosul zavaró számomra.


Adama123
(tag)

Nem tudom, hogy él-e még, a For All Mankind 1. évad elvileg ingyenesen elérhető lett (egy ideig) az Apple TV+-on, csak sima regisztráció kell hozzá.


dino_m
(senior tag)

Igen. Én is az alsó képen látható módon kapcsoltam ki. Nekem is Philips van és elérhető volt. Nem hiszem, hogy TV függő lenne. Esetleg egy frissítéskor inaktiválták. :F


Tibiajax
(veterán)
Blog

sziasztok,
vettem egy apple tv kütyüt.
egyetlen egy app lenne fontos számomra, igazából azért vettem: erről lenne szó
iphone-omon, ipad-emen szuperul működött, nagy reményekkel szerettem volna lekapni a kis tv-boxra is, erre az áruházban konkrétan nem található meg az app...
Létezhet ez?? hogy hiába van ott az apple áruházában, a tv box már nem találja?


tylerddd
(veterán)

Üdv! Ezt a halláskárosultaknak készült feliratozást ki lehet kapcsolni valahol? Azt írja az eszközöm beállításaiban kapcsoljam ki, de erre vonatkozót nem találtam Chromecast with Google TV-n. Köszi!


tylerddd
(veterán)

Meglett a megoldás, ami számomra kicsit furcsa, de működik: a Chromecast with Google TV-n úgy általában ki kellett kapcsolni a feliratokat és utána aktívvá vált a beállítási lehetőség az app-ben.


ldave
(nagyúr)
Blog

Hogy lehet Chromecastre AppleT V-t?

[ Szerkesztve ]


tylerddd
(veterán)

Erre a típusra van alkalmazás.


xviktorx
(tag)

Sziasztok! Vettem az év elején egy apple 11-et amihez járt 3 hónap apple tv+ előfizetés amit ki is használtam. Kb. 2 hónapja a mediában ( a telefont is ott vettem ) vettem egy apple watch 6 órát, de ehhez nem adat fel a rendszer hogy 3 hónap előfizetést kapok a tv+ hoz. Ez normális dolog? Nem úgy van hogy minden új apple termékhez jár 3 hónap előfizu a tv+-hoz? Válaszotokat előre is köszönöm!


Kaba
(addikt)

Nem. Csak egyszer lehet aktiválni.


xviktorx
(tag)

Köszönöm válaszod, akkor marad a netflix hbo max meg a disney +.


szente
(őstag)
Blog

Hali!

Előfizettem Apple TV-re, viszont ha a TV-n elindítom az appot, akkor nem a lejátszás gomb van, hanem csak a próba időszak ingyen felirat. Ha a TV appban rámegyek a fiókomra, ott viszont már írja, hogy aktív előfizetésem van. Ha rámegyek a film alatt a próbaidőszak ingyen feliratra, akkor meg kiírja, hogy van már előfizetésem és vissza dob az előző képernyőre. Az appot már vissza állítottam gyárira, de maradt a hiba.


jgy999
(csendes tag)

Az újabb Samsung TV-ken az AppleTV+ app.-ot 3 hónapig ingyen lehet nézni.
Regisztráltam és működik.


ferenck
(aktív tag)

Most kaptam 3 hónap ingyenes előfizetés a Viberen keresztül. Aktiváltam, telepítettem az alkalmazást a TV-n (android) és nálam a beállításokban még mindig nem lehet kikapcsolni az SDH feliratokat. Van rá azóta megoldás?


ferenck
(aktív tag)

Megvan a megoldás! Android rendszeres a TV-m, az Android rendszerbeállítások között kell kikapcsolni a Feliratot. Eszközbeállítások / Kisegítő lehetőségek / Feliratok / Megjelenítés kikapcsolása. :C


Imi1981
(veterán)

Sziasztok! Jelenleg 3 hónapos próbaidőben használom az apple tv+ és tetszik! Kérdésem az lenne, hogy ez a családon belüli megosztás [kép] hogy működik? Csak iPhone vagy apple tv tulajokkal tudom megosztani akinek van apple fiókja? Ha valaki Android tv rendszerű tv boxon nézné az apple tv+ azzal meg tudom osztani? Ja és még egy kérdés,hogy ilyenkor másik profilon megy vagy ugyan azt látja/folytatja amit én nézek? Köszönöm előre is a választ!


Fandango
(veterán)

Sziasztok!
Másnak is van problémája bankkártya regisztrációval?
Állandóan ezt írja ki "There was an error. Please try later." ha új kártya adatot akarok rögzíteni.


azbest
(félisten)
Blog

Dear Zoltan,

Thank you for subscribing to Apple TV+. We wanted to let you know about an upcoming change to this subscription.Apple is raising the price of this subscription from 1 890 HUF per month to 2 790 HUF per month. Your subscription will automatically renew for 2 790 HUF per month starting on 25 November unless you cancel at least one day before. To learn more or cancel, review your subscription.

Sincerely,
Apple


Kaba
(addikt)

Samsung tv tulajok számára is van promó.
2018-as modellektől kezdve 3 hónap ingyenes Apple tv+ jár új ügyfeleknek.


fcc
(aktív tag)

Hi!
Másnak nincs problémája az AppleTv+ alkalmazással Samsung tv-n?
Betölt de semmilyen filmet nem indít el, csak gyalul.
Már újra indítottam a tv-t, és a routert, de semmi.
Telefonon működik szépen.


Kaba
(addikt)

Áramtalanítás után indítsd újra, amennyiben nem működne, akkor az appot is telepítsd újra.


RedCactus
(senior tag)

Nálam nincs gond...


fcc
(aktív tag)

Kösz, újra telepítés megoldotta.


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Péntek óta használom az új 2022-es kütyüt 128Gb verziót.
Csak azt tudom mondani, hogy elképesztő, ahogy ez (is) működik, főleg értem az Apple ökoszisztémára, de az applikációk is mint a villám megnyílnak meg úgy minden egyszerűen tökéletes. Az A15 bionic (tavalyi Iphone Pro 13 és az idei 14 processzorra) ebbe a kütyübe egyszerűen túl bivaly.
Van Shield Pro-m is, de Apple-hoz képest konkrétan egy lajhárnak tűnik mellette minden szempontból, pedig az is egy gyors gépnek számít. Nem beszélve róla, hogy a shield-re a mai napig nem tudták megoldani a kadenciahelyes lejátszást, vagy nem akarják, vagy nem is tudják...

[ Szerkesztve ]


alratar
(őstag)

Sziasztok,
Edge böngészőben próbálom használni a szolgáltatást. Viszont mikor elindítok valamit, fekete kép, majd lefagy az egész böngésző és végül a gép is.
Hardveres gyorsitást kinyomtam. Tudnátok segíteni?


Harbinger85
(tag)

Üdv!
Próbáltad más böngészővel? Videókártya driver, esetleg Fast vagy Adaptive sync beállítás?
Csak jelzem, ha működne a képminőség nagyon gyér, szerintem ez 480p, de a bitráta jobb lehet az HBO-nál.


ferenck
(aktív tag)

Sziasztok. Kaptam egy 3 hónapos promó kódot egy hírlevél feliratkozással, innen: [link]

Van egy létező fiókom ott nem engedi használni, azt írja, csak új előfizetőknek. Létrehoztam egy új apple id-t másik email címmel, másik bankkártyával. Elindult egy 7 napos próbával. Próbáltam hozzáadni a kódot, de itt is azt mondja, hogy csak új előfizetőknek. Mi lehet a gond? Kösz.

üzenetek