Büszke apukák és anyukák topikja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Balinov
(félisten)
Blog

H&M, basszus Tildy, adtal egy rohadt jo tippet. Eddig mindenhol neztunk, vettunk cuccot (pennys, dunnes, next,debehanms,stb) de H&M-be eszembe nem jutott meg benezni. Egesz jo a kinalat es arban sem veszes. Koszi!


#76385920
(senior tag)

Mi szinte csak H&M meg Tesco-s cuccokat vettünk anno...sőt mai napig szeretünk a H&M-ben vásárolni, mostanában a KIK -ben is találunk jó dolgokat a gyerkőcnek, igaz ő már 5 éves. :)


Melack
(veterán)
Blog

A KIK egyébként tényleg egész jó, még esetleg Takko ami szóba jöhet.


Balinov
(félisten)
Blog

itt a Nextben vannak normalis minosegu cuccok, ill. a F&F-es Tesco-s, ami meg meglepoen jo minosegu az arahoz kepest. Amugy ilyen Mothercare-ba, Mamas& Papas-ba sokszor horror aron vannak cuccok. Most nezem, meg a kozeli bevasarlokozpontban is van boltjuk,ahol gyerekcuccaik vannak, lehet holnap be is ugrunk.


föccer
(nagyúr)
Blog

twine
(addikt)

Loool, első hozzászólás?! :C

Egyébként ügyes :R


föccer
(nagyúr)
Blog

15 perces "munka" :D

üdv, föccer


CharlieDrop
(veterán)

:R

lehet csinálunk hasonlót, megmutatom a páromnak :)


twine
(addikt)

Mi a kanapé háttámlájának szivacsaiból, és a fotelból, valamint pokrócból szoktunk a pöcsösnek bunkert csinálni...imádja,,,de ahogy emlékszem mi is imádtuk gyermek korunkban az ilyen kis helyeket...bölcsiben Minden alkalommal mikor megyek érte a bokrok alól szaladnak ki....


tildy
(nagyúr)
Blog

Mothercareres meg tescos bodykkal nekem az a bajom, hogy fejen atbujtatosak.... Ráadásul a mothercare drága is.

[ Szerkesztve ]


tildy
(nagyúr)
Blog

Beneztem a nextbe, mind fejen atbujtatos volt:(


Balinov
(félisten)
Blog

És azokkal mi a baj? Patriknak majdnem csak ilyenjei vannak


tildy
(nagyúr)
Blog

Az, hogy ha eppen telimegy mindennel, akkor huzhatod at a fejen keresztul + a nyeklo nyaklo gyereken felulrol kell atbujtatni. Elolkotos rekliket neznek, vagy tepozarasakat, az lenne nekunka legkenyelmesebb, persze szinte sehol nincs.


Csiga85
(csendes tag)
Blog

Szerintem egyáltalán nem gond a bebújós, a rékliset 2 db-ot vettem és mindig megtörte a bőrét az átlapolásnál és a plussz patentok helyénél, ha hason aludt...macerásabb végig patentolni...rugiban részesítem előnyben csak az elöl végig gombost...minden másban bebújós, esetleg nyakon patentos oldalt...ráadásul amikor csavarodott, akkor az átlapolás elnyúlt és az egyik része szorította a másik laza volt...meg kell tanulni ezt is, senki sem úgy születik, hogy újszülöttet öltöztet azonnal...egyébként jobb, ha megszokja a bebújóst, mert hasonló elven élő anyuka totál réklis volt...ráadásul pöcsösön és a mai napig nem tud ráadni pulcsit, csak kardigánt és pánikol a gyerek, ha a fején akar áthúzni valamit bárki is...szóval ez szerintem nem azon dolgok egyike, amin fenn kell akadni, sőt én a bebújóst pont hogy javaslom, anyukaként és rutinosabb leszel az öltöztetéssel is, nem ezen fog múlni, hogy eljátssza- e majd a 8 karú polipot egy ruha felvételnél......meg aztán nem kell örökké tartani a fejét majd... :) nem olyan törékenyek azért... én ezen sose paráztam.. a tesco-sok meg szerintünk is Nr.1. és pénztárcabarát...jó kiszerelésekkel...második nálunk a H&M...harmadik a C&A...


Csiga85
(csendes tag)
Blog

Nem egy alkalom lesz az, amikor nyakig carja magát és vagy hozod az ollót, vagy a fején át lehúzod, de így is úgy is viszed fürdetni utána...sokkal carabb levenni egy átlapolóst, mert 2 rtg-en caros...nem 1...a fejét meg fogod és víz alatt lefogod mosni így is úgy is...vissza fogod ezeket az "apró" caros body levételeket, amikor már hozzátáplálsz és annyira brutálisat nyomnak, hogy azt se tudod merre fordulj...pláne a fogzós kaki...az überdurva...


tildy
(nagyúr)
Blog

Miert lenne ket retegen az?
Elol van atlapolva, nem a sejhajan. Egyebkent meg ezt erezzuk magunk reszerol biztosabbnak. Lehet valtozik majd, de itt spec jo ideig nem is ajanljak a hason altatast.

[ Szerkesztve ]


Csiga85
(csendes tag)
Blog

az a puki ami hátul kijön, az elöl is a legtöbb esetben... :D a hasonaltatást nekünk is ajánlották, soha nem sikerült...hanyatt aludt vagy oldalt...most hogy már jár, már hason, gyertyában, fekvőtámaszban, kukucskáló pózban, bukfenc közben...alszik...:D


emmm
(senior tag)

Na,akkor minden rendben van. :) nálunk a súly-meghatározás grammra pontos volt. A 62-es mérettel nem lősz mellé, már 5 hete abban van, a kisebbet meg gyorsan kinőtte. :)


sto1911
(veterán)
Blog

En le tudom venni lefele is, igy nem lesz szaros a feje, a multkor volt alkalmam letesztelni.


CharlieDrop
(veterán)

az a gáz, hogy úgy is nyakig szaros tud lenni a gyerek, hogyha nem így vagy úgy veszed le a bodyt.... :D

csodát tudnak :D

üzenetek