Büszke apukák és anyukák topikja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


CharlieDrop
(veterán)

ne parázz az egyik legjobb ülés, a nagynak is ilyen van :)

Ennél csak az isofixes pajzsos ülés a jobb :)

vedd meg bátran

ja, e39be belefér, pont szerdán próbáltam, szóval a gyerkőcöt ültesd csak bele, hogy bírja-e maga előtt a pajzsot, az fontos!


Möhe
(addikt)
Blog

Mert nincs a kocsiban isofix :(


DeFranco
(nagyúr)
Blog

Utazóágyat keresünk, ha van valakinek eladó, akkor az is érdekelne, vagy ha látott valahol akár újonnan jó áron, akkor az is. Emelőbetét szükséges :)


CharlieDrop
(veterán)

nézzél meg egy videót a kettőtől, aztán rájössz nem is olyan rossz az a pajzsos megoldás


Elemental
(addikt)

Nézegettem a teszteket.
Azt az isis-t nem is találtam, amit linkeltél, viszont abban a kategóriában amit venni akarsz (1-2-3) a pallas egész jól teljesített. Csak az 60k.

Pajzs vs hagyományos. Azért kapja mindkettőben a gyerek.

[ Szerkesztve ]


Möhe
(addikt)
Blog

Igaz. Elnéztem a 2 dolgot. Azt néztük amit linkeltél. :)


mukisrác
(aktív tag)

Mi Brendon outlet-ben, ilyen utazó ágyhoz jutottunk hozzá, potom 9000 forintért, mert az emelő betét fém merevítőjét nem találták meg, amit könnyen pótoltunk egy 500 forintos IKEA-s kihúzhatós függönysínnel

[ Szerkesztve ]


DeFranco
(nagyúr)
Blog

jó cucc a brendon outlet, megnéztem, de nem találtam most olcsón jót. szakadt hálós a jófogáson is van, olcsóbban, nincs most ott jó deal.

sajnos viszonylag sürgős, hét végére jó lenne ha meglenne.


Csiga85
(csendes tag)
Blog

Nemtudom mi az elképzelés és a keret rá, de nekünk ilyen van és nagyon bevált...
Újonnan vettük 19900-ért és körbejár az ismerősi körben is...elnyűhetetlen, most is nyitva van és játékkuckó, mert oldalt lecipzározható...ha kiviszem az előtérbe és nap van akkor ráteszem az ernyőrészt...(a csillagokat levágtam már róla...) szóval a sima változat neve: Lorelli Nanny 2 (Plus az ernyős)...a pelenkázórészt sose használtuk, nagyon gyenge és nagyon ratyin tehető fel.
sima ágy
ernyős ágy

[ Szerkesztve ]


DeFranco
(nagyúr)
Blog

igen, mi is néztük, de ha lehet nem adnék érte ennyit, így elsősorban használtban gondolkodom. ez az a) kérdés, hogy tud-e valaki eladót.

másodsorban újban, 17k körül vannak ezek, ahol találtunk legolcsóbban, így a b) kérdés az volt, hogy tud-e valaki ennél is olcsóbb boltot.


Csiga85
(csendes tag)
Blog

Én úgy vettem Vladival, hogy kismamás csoportban körbejártam a témát, elmondták a használt és új előnyeit, hátrányait...ott még szóbakerült a Caretero Grande (szúnyoghálós változata az Extra, ami ernyőt is tartalmaz), az azthiszem a bababoltolcso.hu-n 15-16 volt (20-21)...nemigen találtam anno én se olcsóbbat...ha újrakezdeném, akkor nem nézném külön az emelőbetéteset (kb. 7 kg-ig se tudtuk használni...mert horpad az egész és hajlik), sőt nem is kifejezetten ágyat vennék, hanem egy rendes járókát vettem volna, ami utazóágynak is jó egyben...későbbiekben jobb lett volna, most az utazóágy a dühöngő...


DeFranco
(nagyúr)
Blog

emelőbetét kell, mert amíg nem nő meg rendesen a pici, addig nem tudjuk olyan mélyre berakni. járókája van már most is, azt kaptunk már.


DeFranco
(nagyúr)
Blog

ezt néztem, de nem értem, hogy mi az az emelőbetét, meg mit jelent a középtájon rögzíteni.

a képek alapján úgy értelmeztem, hogy ez a középső lábakat jelenti, tehát hogy nem csak a négy sarkán négy láb tartja, hanem középen kettő is, így stabilabb

de hogy emelni lehet, függőlegesen, az nekem nem jött le a hirdetés alapján. te így érted?


Elemental
(addikt)

Már csak az kell, hogy a gyerkőcnek is jó legyen :)


Csiga85
(csendes tag)
Blog

a miénket úgy képzeld el, hogy csak épp a felső harmadvonalig ér a betét...ebben pedig majdnem a feléig...de fazonra hasonló a betét, csak a miénk klipszes ez meg stabilabban rögzíthető, mert hosszú vonal mentén rögzül...találtam képeket: ágy
meg itt is: ágy2

[ Szerkesztve ]


Csiga85
(csendes tag)
Blog

ez is jó oldalfotó


DeFranco
(nagyúr)
Blog

hátööö... ha ilyen lenne jó lenne, de nekem erős fantázia kell, hogy így értelmezzem amit ír :D

ne értsd félre, ez az én hibám valószínűleg, rá is kérdeztem az eladónál, ha tényleg ilyen, mint a fotón, akkor ütöm is le.


DeFranco
(nagyúr)
Blog

na el is kelt :) köszi a tippet :)

üzenetek