Asus ROG Gaming notebookok (7-es széria) - Notebookok fórum

üzenetek

hozzászólások


Jazz
(veterán)

Tud kezelni NVMe SSD-t is a JY moddolt biossal. Ez igen. :)
[link]
[link]


Jazz
(veterán)

A 16gigás modulokat megeszi a lapos? Így akár 64-et is tudna kezelni? Valakinek van tapasztalata erről?


thomasa
(senior tag)

G751JY típusnál van valakinek tapasztalata, hogy 4TB SSD Sata3-at tud kezelni a gép?
Köszönöm. :R


Jazz
(veterán)

Itt van a crucial compatible ssd parts, elvileg tudja a 4TB-ot, de ki kell próbálni. Görgess le és katt az "internal SSD"-re. [link]

[ Szerkesztve ]


thomasa
(senior tag)

Köszönöm. Régi a gép, de amire használom még ma is teljesen megfelelő. :)


Jazz
(veterán)

Ezzen én is így vagyok. Csúcs gép volt anno, bika procival vidkarival, és még most is teljesen jó.:)
Majd írd meg mi lett az eredmény a 4TB ssd-vel.


Mikulásbá
(nagyúr)

Nekem van egy, meg akarod venni? :U
Amúgy ezekből elég keveset vállalt be az Asus magyar lokalizációval, azt a pár darabot szerintem elég hamar elkapkodták, akik erre vártak, pláne a K4008T-t.


Jazz
(veterán)

1 évvel ezelőtti hsz. :D Köszi nem. A JY tökéletes.:) Miért adod el amúgy?


Mikulásbá
(nagyúr)

Dehogy adom-csak kérdeztem, hogy venni akarsz vagy csak érdekelne bővebben.


Jazz
(veterán)

Anno volt akció hogy leadod a 7es sorozatú régit aztán a kapott x összeget beszámítják újabb sorozatokba. De persze amit kinéztem az nem volt. Meg ez azoknak volt biznisz akik a szétszakított gagyi nem jy-t így jó pénzért beszámolták, mert csak az volt a feltétel hogy belehessen kapcsolni. Az én patika jy-onommal ez deficites lett volna.


Mikulásbá
(nagyúr)

Nekem is bőven elég arra a kb. 10 régebbi játékra, ami a gépen van. Kb. 2 évente cserélem a gépeimet, most is tervben volt, jöttek a 4xxx sorozatú kártyák-csak később jöttek az áraik is, azaz az ezzel szerelt laposok brutál drágult árai-na akkor úgy döntöttem, még nem, még ha lejár a garanciája, akkor sem és később jóval kevesebbet fog érni.
Az a technika, amit képvisel a K4008T még a mai napig felső szint, kijelzőben, erőben, le kell nyugodnom, hogy ez még elég lesz egy jó darabig-de jöhet bármelyik mai játék is, nem hiszem hogy gond lenne ennek a vasnak, a COD MW2 is remekül ment.


thomasa
(senior tag)

Jelentem a 4 TB-os 2,5" SSD-t simán viszi, :C viszont a meghajtó tudna 6Gps-t (SATA III), a gép viszont csak 3Gps csatlakozást tud (SATA II).

(Nézegetem az utódokat is, az MSI kijött egy gamer szériával 3070-es VGA-val kb. 310e ugyanez Lenovoban 510e, nem tudom annyival jobb-e, persze ezek sem a legújabb technológiák. A ROG-szériáról szeretnék majd váltani minden jó és rossz tulajdonsága mellett :) )

[ Szerkesztve ]

üzenetek