Asus MyPal A696 - Autó+mobil fórum

üzenetek

hozzászólások


Bird1968
(csendes tag)

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban,hogy az Asus My Pal 696-os Pda-m miért nem látja a fél méterre tőle lévő Router-t?
Biztos,hogy bennem van a hiba,a Pda-n is be kell valamit állítani,hogy észrevegye,vagy ezt automatikusan tudnia kéne?
Köszönöm a segítséget!
Üdv:Bird


róbert gida
(tag)

Nemrég telepítettem újra a gépem tehát mintha először kapcsolnám be gyárilag és rögtön minden hálózatot látott :K .Viszont gondolom nem csak ezt a ketyerét akarod wifin keresztül használni tehát én úgy gondolom ,hogy ha a PDA-n bekapcsoltad a wifit akkor az jó .Javaslom menny olyan helyre ahol más tuti látja akkor kiderül mivel van a gond.SZvsz a wifi beállításait nézd meg :F Kérdésedre a válasz automatikusan tudnia kell sőt ha talál meg is jeleníti melyikhez akarsz csatlakozni.Gondolom a pda-n a wifit bekapcsoltad :B és a routeren is a vezeték nélküli hálózat engedélyezését .

[ Szerkesztve ]


cornel1984
(csendes tag)

Sziasztok,
Eladom Asus A696-osom. Keveset használt, megkímélt állapotban.
Eredeti dobozában minden tartozékkal.
Akit érdekel írjon!
Üdv.


róbert gida
(tag)

Sziasztok
Kis segítség kellene! Mit tegyek,hogy a kütyüm műholdat fogjon ? A 2007-es Igo szépen ment rajta ,de az újjal felteszem és beállítom automatikus keresés :hold megvan (5 port 9600 baud) majd egy idő múlva a vétel megszakadt :( .Valaki azt mondta valamit lehet állítani a "lelkében" de nem egészen tudta ő sem .Most itt van egy tök jó kis ketyere és csak a régi igo megy jól rajta .Természetesen hard reset soft reset minden volt már .Ha valaki tud tippet előre is köszi . :R Pü is lehet


japy
(őstag)

Sziasztok témákat hol lehet letölteni?


Jostikacska
(tag)

Sziasztok,
Szintén eladnám Asus A696-osom.
2 gb-os sd kártyával, megkímélt állapotban. Igoval és Navitel szoftverrel.
Dobozában, minden kiegészítőjével.
Helyileg Szolnokon személyesen átvehető, megnézhető. Posta megoldható előreutalás után. Utánvét csak ha a posta (oda, vissza) összege átutalva. Érdeklődni privátban.

[ Szerkesztve ]


vilag
(tag)

Sziasztok!

Igen nagy problémával találtam szemben magam.
ASUS A696 típusú készülékem kijelzőjével lett valami. Igazából a kijelző semmilyen érintésre nem reagál. Bár hová nyomok a kijelzőn semmi sem történik, nem tudok semmit elindítani és mivel nem reagál ezért a hard reset-re sem tudom végrehajtani. Sima reset nem segít.

Egy dolgot azonban észrevettem: ha megvárom amíg a kijelző félig elsötétedik és akkor hozzáérek a kijelzőhöz akkor újra világos lesz. Ettől eltekintve azonban semmire nem reagál.

Már próbáltam azt is, hogy az akkumulátort kivettem egy fél percre (vagy talán többre is), de így sem javult a helyzet.

Van esetleg valakinek valamilyen ötlete, megoldási javaslata?
Ha egyik sincs akkor tudtok valami rendes szervizt mondani aki vállalja a készülék javítását és rendes munkát végez?

Előre is nagyon hálásan köszönöm a segítséget!

Üdv, vilag


Danny Ocean
(csendes tag)

Szerintem digitizercsere: http://goo.gl/Gm78i.
Nem nagyon ördöngősség a csere, csináld meg szerintem, az ingyenes.

[ Szerkesztve ]


vilag
(tag)

Itthon, nem tudod esetleg hol lehet kapni?

Egyébként köszönöm a segítséget!


Danny Ocean
(csendes tag)

Azt sajnos nem.


fruncsy
(csendes tag)

Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.Van egy ASUS A696-os PDA-m,melyen az iGO 8-as program van telepítve.Sajnos a GPS nem érzékeli a műholdakat,jelenlegi helyzetünket sem tudja megadni. :(
Van valakinek valami ötlete,hogy mit lehetne vele csinálni?
Egy régebbi iGO programot kéne rárakni???

Minden ötletet szívesen látok,hozzáteszem nem vagyok egy számítógép guru.. :(
Előre is köszi.


japy
(őstag)

Az IGO8 programon belül van a GPS beállítás nézd meg hogy engedélyezve van-e?


Analyzer
(csendes tag)

sziasztok, en mar nem hasznalom az enyemet, olcson eladom. tenyleg olcson, mert csak magat a keszuleket adom, semmi tartozekot. az akksi meg navigacioval is sokaig birja, nagyon jo allapotban van, meg angliaban vettem, mikor kint eltem. Budapesten talalhato. udv mindenkinek!
(remelem nem sertek szabalyt ezzel az iromannyal, de ha igen, elnezest kerek - moderaljatok ki nyugodtan!)

[ Szerkesztve ]


Mark001
(tag)

Sziasztok!
Segítség kellene. Egyszercsak úgydöntött a PDA, hogy nem kapcsol be. Se akkuról, se tápról. A piros led világít, hogy tölt, néha megpróbál bekapcsolni, felvillan a kék kijelző, aztán csókolom.. Hard resetre se reagál. Valami tipp?:(


frankie79
(csendes tag)

Sziasztok!
Már nem használom a készüléket, csak porosodik nálam, ezért eladósorba kerül. Minden tartozéka, doboza megvan, a kijelzőre kicsomagolás után fólia került... Ha valakit érdekel, küldjön privit.
Üdv: frankie


sanyaboy
(csendes tag)

Sziasztok!
Mi a módja a wifi csatorna változtatásának? A wifi managerben ott az opció, de nem mentődik el. a szomszédságban tele vannak a 6-10-es csatornák, ezért kéne változtatnom, mondjuk 11-re. De nem menti el a változtatást :( Nincs valami tapasztalat ez ügyben?


Alex kettő
(csendes tag)

Nem a PDA-n kell változtatni, hanem a routeren!

Ezzel a progival meg tudod nézni, hogy a környezetedben milyen csatornákat használnak. Így kiválaszthatod azt, ami kevésbé van zavarva.

[ Szerkesztve ]


sanyaboy
(csendes tag)

Félreértesz. A router át van állítva a 11-esre már. A PDA nem talál hálózatot (az összes többi eszköz igen), ragaszkodik a 10-es csatornához. A wifi managerben ott a lehetőség átállítani ezt, átrakom 11-re leokézom nincs hibaüzenet, vissza a wifi managerbe, ismét 10-esen áll... Ez a problémám. Ha a routert visszaállítom 10-es csarornára (amihez a pda ragaszkodik), akkor megjön a net újra az A696-on...


Alex kettő
(csendes tag)

Próbáld meg a routeren pl. a 9-es csatornát, hátha a PDA nem tudja a 11-est kezelni. Nekem a 13-ason volt a router, de több notebook/netbook se tudott csatlakozni, így átraktam a 9-esre.


sanyaboy
(csendes tag)

Na megoldódott. Először is ahol én kapirgáltam a wifi managerben, ott csak azt a csatornát lehet állítani, ami a közvetlen eszközök közötti ad-hoc hálózathoz kell. Ráadásul azért nem sikerült a változtatások elmentése, mert csak jobbra fenn az OK-t nyomtam, a képernyő alján csak lefelé scrollozás után látható beállítás gombot nem :W Na ennyit rólam :D
A probléma végülis az volt, hogy a router csatornaváltáskor a lehető legnagyobb sebességű üzemmódot erőlteti, vissza kellett vennem 54 Mbps-re, és már megy is. Köszönöm a hozzászólásokat, üdv: sanya

üzenetek