ASUS RT-AC87U - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


kali
(legenda)

senki sem rágja le a fejed! :N
soho kategóriában ebben nagyon is normális cpu, ram...stb. van, a legjobbak közé sorolható adott tekintetben, de a telefonokat nem szabad ehhez hasonlítani, hiszen eltérő célhardverek.
bizonyos feladatoknál - amit a router és a telefon is tud - meg a telefon korlátosabb vagy fekszik el hamarabb, hiába írod erősebb hardverűnek, mert ott meg az nem kapott nagyobb prioritást és több erőforrást.
a router esetén sosem lesz elsődleges szempont az, mit te elvársz, inkább csak tudja azt és annyival, amilyen prioritást és amennyi erőforrást kap, ezért úgy gondolom, hogy hiába fognak majd a későbbiekben erősebb és erősebb hardvert kapni a routerek, akkor is alig, illetve arányosan, csak kicsit fognak nőni az általad említett értékek, mert a későbbiekben sem az lesz az elsődleges szempont, hiszen nem ez a router fő feladata, sok más fontosabb teendője van.
komolyabb faladatokra és elvárásokhoz céleszköz kell - torrentezésre is van ilyen -, mert olyan sosem lesz, hogy ha egy eszköz nem pont arra a célra készült, hanem csak olyan funkciót is kapott, akkor minden másodlagos vagy sokadlagos dolgot is úgy fog tudni, mint a céleszközök, amik csak arra lettek kihegyezve.
részint könnyen beszélek, mert egyáltalán nem torrentezek, de ha tenném, akkor inkább külön specifikus eszközzel, nem pedig a router által.
más kérdés, hogy akik valamivel gyengébb hardverű routerrel nyomják, azoknak már ennek a routernek a torrentes képessége is jónak számít.

üzenetek