ASUS RT-N66U és RT-AC66U - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


stafff71
(tag)

A nem moddolható, az azt jelenti hogy semmi féle open wrt-t nem lehet rátenni?


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Az RT-N66U-n sem megy az OpenWrt, a WiKi szerint! Ugyanezen oldalon az AC66U-t meg sem említik! Shibby listáján sincs rajta az AC66U, így feltehetőleg Tomato sem megy rajta, de a DD-WRT keresője sem ad találatot rá... Jelen állapot szerint tehát csak gyári fw-vel tudod használni!

[ Szerkesztve ]


stafff71
(tag)

Letettem az RT-AC66U vásárlásáról, az RT-N66U-n gondolkozom, csak van egy-két dolog ami számomra nem tiszta. Ha felteszem a TOMATO-t, elvesztem-e a garanciát?


SAMYka
(aktív tag)
Blog

Nem hiszem el hogy már 40K alatt nem is lehet kapni :(

Amúgy mit jelent hogy:"EEU/13/P_EU"

[ Szerkesztve ]


SAMYka
(aktív tag)
Blog

Van egy Canon LBP-810 lézer nyomtatóm
A printer support nem ír róla de vajon működni fog ezzel a géppel?


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Elméletileg igen, gyakorlatilag nem, mert ha működik a router, akkor simán vissza tudod tenni, mielőtt viszed garanciába, ha meg totál halott, akkor ott sem fogják tudni, hogy mi volt rajta!


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Ezt sajnos én sem tudom, de az ASUS honlapján nem tesznek említést több verzióról, így gyanítom, hogy csak ezt találták valahol a dobozon, és ezt írták ki a webáruházba! Az EEU kelet európát jelent, de a többit nem tudom! Lehet, hogy tényleg csak a dobozon volt rajta, hogy tudják melyik hajóra, és melyik konténerbe kell pakolni! :)

Ugyanez a jelölés felbukkan több ASUS routernél is, például RT-N53U, RT-N10, RT-N13U, etc... A BestByte oldalán elvileg 1-3 napra ígérik 36k alatt!

http://bestbyte.hu/termekek/51005/ASUS_RT_N66U_EEU_13_P_EU.html

[ Szerkesztve ]


stafff71
(tag)

Meg is rendeltem, a BESTBYTE-ról.

[ Szerkesztve ]


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Kíváncsi leszek, hogy szállítják-e ennyiért...


Zol77
(aktív tag)

tényleg nem gyenge ára lett,ahol két hete 32000Ft-ért vettem,ott most 44000Ft.


stafff71
(tag)

Ha SAMSUNG TV-n, DLNA-n keresztül szeretnék filmet nézni a routerhez csatlakoztatott USB-s NTFS merevlemezről, a TV látni fogja-e az összes mappát, vagy csak egyet, akkor viszont nem tudom mi lesz a megoldás?

[ Szerkesztve ]


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Szerintem meg lehet osztani több mappát is, de ha ez nem jönne össze, akkor mount bind-el annyi mappát csatolhatsz abba az egybe ami meg van osztva, amennyit csak akarsz! Amúgy én nem használok DLNA-t, mert egy ezer éves ORION CRT TV-m van... :)


Zol77
(aktív tag)

Attól függ melyik fw van a routeren.

A gyári csak egy mappát enged betallózni.
Ez orvosolható is,ha csak egy hdd van a routeren,mert fogod a hdd-n lévő mappáidat (HD film, zene, divx,mese stb ) ,és csinálsz egy új mappát pl. : DLNA , és áthelyezed az összes mappádat egy mappába,majd ezt megmutatod a dlna szervernek,mint indexelhető mappát.
Ez onnantól már nem működik,ha két hdd van a routeren,mert ugye csak elérési könyvtárat enged a dlna szerver.

Ha viszont Tomato van a routeren,akkor semmi gond,mert annyi könyvtárat adhatsz a dlna szerverhez,amennyi jól esik.

De ezt meg is nézheted:
Tomato : [link]
Gyári : [link]


InFRaReD
(tag)

Na, most már hogy végigmentem itt a fórumon belül 4 idevágó topikon, meg is rendeltem, külön köszi a BestByte-os linkért!! :)

Ha meglesz, majd érdekelne hogy lehet a Tomato-t ráhekkelni :C


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Igazán nincs mit, csak tudják is szállítani, mert mostanság több olyan eset is volt, hogy rendelés után értesítettek ki, hogy sajnálják, de nem tudják szállítani a rendelt routert! Persze miután az árát módosították, mindjárt megint volt belőle készlet! Mert ugye ezek leginkább olyan helyen történtek, ahol a többihez képest alacsony áron volt hirdetve...

[ Szerkesztve ]


InFRaReD
(tag)

nagyon egyszerű, ilyenkor azt kell mondani hogy tartod a rendelést amíg érkezik be készlet. Igazából csak kummoghatnak :)


stafff71
(tag)

Érdekes hogy amikor tegnap megrendeltem, megköszönte a rendelést, még rendelési számot is kaptam, de nem jött megerősítő E-mail és nem is tudom az oldalon megnézni mit rendeltem, nincs ilyen link sehol. Járt így más is? Persze a bestbyte-ról van szó.


InFRaReD
(tag)

én kaptam rendelésszámot és visszaigazoló mailt is. ma du/este rendeltem


Intruder2k5
(MODERÁTOR)
Blog

Rendeld meg még egyszer! :)


VGYke
(addikt)

Cáfolom! Simán! Sőtt, amikor teszteltem, 2 DLNA képes TV-n (5Ghz) 2 különböző filmet játszottam le:


miközben 2,4Ghz-en a PC-n töltöttem le valamit és mellette interneteztem.
A 2db TV-n az mkv-k akadásmentesen futottak. Igaz ez régebbi frim-el volt, most jut eszembe ki kellene próbálni a legújabbal, mert éppen tegnap frissítettem de még nem teszteltem.

üzenetek