Avast! Antivirus topic - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


pibácsi
(senior tag)
Blog

Hogyan lehet elérni, hogy az AVAST-ból a streamek induláskor, vagy bezáráskor kitörlődjenek. Biztos van rá megoldás. Jelenleg bizonyos időközönként - amikor már sokáig töltődik be az Avast - csökkentett módban kiürítem, de ez nem megoldás. Az összeset nem engedi egyszerre bejelölni, hogy induláskor kérem törölni, mint más esetekben.
Hátha valaki már megoldotta közületek és tud segíteni.

Üdv. Pibácsi


pibácsi
(senior tag)
Blog

Volna egy kérdésem, nekem a gép indításakor és az Avast betöltését követően megjelenik egy felugró tábla, hogy frissítsem a vírusdefiniciókat. Ezzel az a baj, hogy azok frissültek azonnal - meg tudom nézni - tehát nem kell frissíteni. Ilyen felugró tábla nincs is azok között, amit be lehet jelölni. Próbaképpen ott már mindent nullára tettem és a gép következő indításakor megint megjelenik.Hogyan lehet ezt leállítni, mert zavarö, no meg nincs is igaza. Esetleg a regeditben ki lehet ezt írtani? Ha elindítom a frissítést, akkor hamarosan kiadja, hogy már frissítve volt (persze).
Várom segítő válaszotokat. Üdv. Pibácsi


Cs1csó
(félisten)

Szia, ez milyen oprendszer?


pibácsi
(senior tag)
Blog

A jól megszokott és jól működő XP. Az érdekes az, hogy ez kb. egy hónapja van így. Természetesen van biztonsági mentésem - Paragon - és szoktam is alkalmazni és azután is mindíg visszaáll rendesen a rendszerem. Most ezt megcsináltam kétszer is a héten, de ez a tábla mindíg ott van indításkor. És az érdekes, hogy ilyen tábla nem is létezik a gyüjteményben. Honnan jött? Nem tudom kiszűrni.Mindíg akkor jön elő, amikor az Avast már betöltött, felállt és azt jelzi, hogy naprakész.

[ Szerkesztve ]


Cs1csó
(félisten)

Úgy tudtam az Avast már nem támogatja a Windows 7-nél korábbi oprendszereket sőt már a 7-est sem.


pibácsi
(senior tag)
Blog

Mondjuk neki nem az op. rendszert kell támogatni, hanem az általa kiadott programokat és oda küldi a vírusdefinició frissítéseket. Ez eddig ment is ill. most is megy, mert frissűl állandóan. Ezzel nincs is bajom, csak ez a tábla idegesít. Honnan jött elő?


Cs1csó
(félisten)

Passz. Telepítsd újra az Avast-ot. Hátha ez kiüti a hibát. Az Avast Clear-t is lefuttathatod.

[ Szerkesztve ]


pibácsi
(senior tag)
Blog

Hát, köszi egyelőre meglátom. Vagy így hagyom és a táblát ki-klikkelem. Igaz , hogy türelem kell hoozá, de a számítógép már csak ilyen..

üzenetek