Azonnali játékos kérdések órája - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Vertigo18
(addikt)

Nem jutottam el odáig már, mert a gyerekek átszoktak a Fortnite-ra.... :D De ha jól tudom, akkor a harmadik-féle borzalmas 3D próba után visszatért a gyökerekhez és elég jó lett.


matrix23
(tag)

Sziasztok!
FAR CRY 3
Elakadtam a játékba, a végigjátszás videó nem segít.
Amikor meg vagyok kötözve úgy, hogy hozzám van még kötve egy nagy tégla és beledob a kopasz kakastaréjos csávó a vízbe nem tudok kiszabadulni. Írja a játék hogy melyik gombot kell nyomni, de hiába.. próbáltam sűrűn nyomogatni, lenyomva tartani, nyomni mellé egeret, wasd-t , de semmi, nem tud kiszabadulni :F
Mit kell ott csinálni?
Köszi


tomazin
(veterán)
Blog

az alabbi jatekokhoz hasonlo ajanlast szeretnek kerni:
lost in play, children of silentown, machinarium, amikrog,
neverhood, gorogoa

a lenyeg,h nyelvtudas nelkul lehessen jatszani (vagy legyen magyaritas), illetve ne/minimalis ugyessegi resz legyen.

rusty laket most szedtem le (itch.io bundleben benne volt), samsara roommal egyutt, ha az bejon akkor meg behuzom a tobbit is, de most elegge meg vagyok love mit szerezzek meg be anyumnak.

elore is koszonom az ajanlasokat!


Golden9
(addikt)

Szia!

Far Cry 3 topik.

Boldog Új Évet Kívánok Minden Topiklakónak!


RAiN91
(őstag)

Köszönöm, használom azóta is, nagyon jól stabilan működik, multiplayer játéknál is, wifin.


gameboy
(csendes tag)

Sziasztok! Az alábbi problémával fordulok hozzátok. Az NFS Heat nevű játékkal van gondom ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. A minap feltelepítettem a játékot és miközben játszok a VGA kihasználtság olyan 80% körül mozog a CPU kihasználtság 80-100% között van az FPS is elég stabil hiszen 55-60 FPS között van tehát egyáltalán nincs nagy FPS ingadozás és a játék is megfelelően fut igaz medium beállítással. Viszont az a probléma, hogy játék közben a gépházon folyamatosan pirosan ég a bekapcsoló gomb melletti kis lámpa és a gép folyamatosan olyan hangot ad ki mint amikor pl. a HDD töredezettségmentesítő fut, tehát folyamatosan olyan morgó daráló hang jön ki a gépházból amit szerintem a HDD ad és ez nagyon idegesítő játék közben. Attól, hogy pl. a CPU használat közel 100%-os attól még a játék simán fut 58-60 FPS-el akkor szerintetek mi okozza ezt a zavaró daráló hangot? Köszi előre is.


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

Minden játéknál ez van?


wjbhbdux
(veterán)

start menu: resmon
ezzel meg tudod nézni épp melyik program melyik filehoz hozzáférve kapar a merevlemezen.


juliensorel
(senior tag)

Hello!
Nemrég vettem egy rog ally-t és emiatt eszembe jutott egy "régi" játék, hogy de jó lenne most erre, de egyszerűen nem tudom a nevét és nem tudom hogyan keressek rá. Kb 2011-2014 közötti lehetett, anno végigjátszottam az akkori pc-men, de tört verzió volt meg nekem így nem tudok visszakeresi semmit róla.
Most viszont szívesen megvenném ha pl steamen vagy valahol elérhető.
Amire emlékszem:
Egy logikai/puzzle jellegű játék volt, amolyan különös antik görög, labirintusszerű környezetben játszódott és egy robot vagy androidszerű karaterrel kellett tripodon elhelyezett fénytörő prizmák és talán tükrök segítségével különböző fénsugarakat terelgetni, amik ha helyesen voltak terelve, akkor megnyiltak további szintek, ajtók. És volt valami nagy központi torony vagy ilyesmi aminek el kellett érni a legfelső szintjét, de ez csak a szintek feoldásával volt lehetséges. A pályákon pedig különböző QR kódók beolvasásával egy apokaliptikus (?) story is kirajzolódott előttünk.
Kb ennyire emlékszem, meg hogy néha nagyon nehéz volt, ellenben volt valami nagyon megnyugató az egésznek az atmoszférájában, szívesen újrajátszanám mai fejjel ezen a kis kézikonzolon.
Hátha tud itt valaki segíteni :)
Kösz


genndy
(addikt)

Ez a The Talos Principle, most jelent meg a 2 része The Talos Principle 2. Állítólag még jobb is lett mint az első rész.


juliensorel
(senior tag)

:Y Masodik resz, hat akkor a legjobbkor jutott eszembe :D
Köszi a gyors valaszt, igen pontosan ezt kerestem!


szabeska
(addikt)

Sziasztok!

Remélem jöhet Nucleus Coop-os kérdés:

Sons of the Forest steames verziójával játszanánk, de minden indításkor elfelejti a játék grafikai és minden más beállításait mindkét játékosnál. Más játéknál is ezt tapasztaltam, mi okozza? :R


#57018880
(addikt)

Ezekhez már nagyon kellene az SSD, open world streaming miatt szinte soha nem áll le a töltés.


wrongduke
(aktív tag)

Szia!

Szerintem az a baja, hogy nincs joga a játéknak módosítani a fájlokat ahova telepítve van. Próbáld a steam-et és a játékot is rendszergazdaként indítani.

Ha így se megy, próbáld meg, hogy se a steam, se a játék nincs telepítve rendszer meghajtóra.

Továbbá az is gond szokott lenni, ha a windows felhasználó neved tartalmaz más karaktert mint az angol ábécé. Néhány játék csak ASCII vagy "EN ISO" karakter készlettel dolgozik. (akkor gond ha a játék a felhasználó neved alatti dokumentumok mappába teszi a beállításokat, mentéseket, kriksz-krakszokkal helyettesíti az ismeretlen betűket)

[ Szerkesztve ]


szabeska
(addikt)

Eddig az E meghajton volt (ssd jatekoknak), atraktam mindent a C gyokerebe, ujraraktam a jatekot is C-re, es igy sem jo, minden ingame beallitas resetelodik :W


szabeska
(addikt)

Közben kutakodtam a log fájlban, valamiért nem éri el a SonsGameSettings.cfg fájlt a játék vagy a nucleus. Ami érdekes, amikor indítom a játékot, és közben megnyitom a cfg fájlt, akkor üres... Ha bezárom a játékot, akkor van benne adat... Szóval valami csak módosítja menet közben. Na mindegy, a játék mentések működnek, az a lényeg :DDD


KISDUCK
(addikt)
Blog

És ha beállítod a configot majd írásvédetté teszed?


szabeska
(addikt)

Probalkozom majd, az a gond hogy 2 kijelzo van kulonbozo felbontassal, es a cfg fajlban kb csak 6-8 beallitas van, ami szinten gyanus. Plusz ha eleve nem eri el a fajlt, akkor mindegy hogy irasvedett-e szerintem.


wrongduke
(aktív tag)

C-n ne legyen játék, de én még a steam-et se javasolnám. Vírusírtók is szoktak levédeni, fájlokat ha úgy vélik egy adott program jogtalanul akarja módosítani azt.

Érdekes, hogy onnan betölti majd kiüríti a fájlt, sem mint onnan olvassa. Én továbbra is a jogosultságokat sejtem mögötte. Ahogy írod menetközben üres, utána meg van benne "valami". Sanszosan írni engedi, de menteni már nem, így kilépés után az alaphelyzetre áll vissza, addig pedig memóriából dolgozik.
Játék állást menteni meg engedi... Nem kell nyomni egy "mentés" gombot az "alkalmazás" után? :DDD

Biztos, hogy a steam-ről van? :)


szabeska
(addikt)

Csekkolok majd mindent, ha gépnél leszek :R
Alapból sosem rakok ilyesmit a c-re, most csak a próba kedvéért tettem át.
Biztos. Megvettem, mert a nem steames nem akarta menteni a beállításokat :DDD :DDD Plusz ki akartam próbálni előtte :K

[ Szerkesztve ]

üzenetek