Battlefield 1 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


golyani
(addikt)

Hali!

Új VGA-val (6700XT, Win11) előjött egy érdekes hiba, vagy nem tudom minek nevezzem, mert igazándiból azon kívül, hogy fura nem okoz különösebb gondot. Egy idő után némelyik ablak üveg átvált színesre, pl lilára, de van olyan, hogy kintről zöld, bentről sárga. Valaki találkozott már ilyennel? Általában azok, amiket nem lehet kilőni.


golyani
(addikt)

Ez Amien-en van. Ballroom Blitz-en láttam eyg fa alatt egy kékes színezetű téglalapot egy fa alatt. Egyéb játékban BFV, AC Valhalla nincs ilyen.


[ Szerkesztve ]


voodoo98
(addikt)

Érdekes.
Nekem sárga és zöld artifactok voltak. Itt-ott fények. De ilyet még nem láttam.


akerbis
(aktív tag)

Szerintem is jobb ez a rész, mint a V. Szeretem hogy dobálja a plecsniket és az egész nekem hangulatosabb, élvezetesebb mint a következő rész. Eddig 12 órát játszottam vele. Kérdésem is akad, a battlepackekben amiket találok azok ugye csak a single részben lesznek elérhetők?


voodoo98
(addikt)

Nem, a multiban. Fegyver és jármű skinek, vmint melee fegyverek puzzle darabjai vannak benne főleg. Utóbbiból 5db kell kigyűjteni és akkor lehet "összerakni" a fegyvert.


free_jack
(csendes tag)

az ügyeletes topicgazda megérdemel egy virtuális pacsit
csak igy tovább


free_jack
(csendes tag)

Angelikának ma van a névnapja, isten éltesse (SniperHunter0721)

az én adatlapom valakinek szurja a szemét?

[ Szerkesztve ]


Varga György
(csendes tag)

Üdv annyi lenne a kérdésem, hogy soha nem volt gondom a játékkal. Most meg azt csinálja, hogy elindítom az originen keresztül betölt, de csak az egér reagál, a háttér nem aktív olyan mintha kifagyott volna. A múltkor elindult, kiléptem később már megint nem reagált. Valaki járt már így? Be frissítettem mindent újra raktam a játékot az origint, a windows is frissítve lett, de nem működik. ötlet esettleg :F


free_jack
(csendes tag)

Vajon ki lesz az utolsó mohikán?


akerbis
(aktív tag)

Köszönöm! Nevet hol lehet módosítani? Mert nekem a Steam acc nevet állította be és az csupa kis betű.

Különben nekem, aki igazából BF-et csak Bad Campany 2-őt nyomtam, ez a rész tetszik legjobban amellett. A 4-be már nehéz kezdőként becsatlakozni, a V-ben nekem szarul hordanak a fegyverek a 2042 meg már döcögős a gépemen. Ez az 1 hangulatban és kivitelezésben is igazi profi munka. Jók a pályák, sosem látott fegyverekkel lehet nyomulni, jó a balance minden téren és igazi csapatmunkát lehet benne művelni pub servereken is. Legalábbis ha a tankos nem csak öncélúan használja a cuccot.

[ Szerkesztve ]


akerbis
(aktív tag)

Szóval a EA kliensben van ilyen hogy My Profil / EDIT PROFIL . Itt beállítódott a nickname amit szeretnék de játékban nem változott. Felvilágosítana valaki?

OK. Szóval böngészőben el kell menni az EA.com-ra bejelentkezni a fiókba és ott van Account Setting. Valszeg így jó lesz.

[ Szerkesztve ]


sixpak
(nagyúr)

Igen, ott tudod megváltoztatni.


free_jack
(csendes tag)

csak igy tovább, öregfiuk, idén mikor lesz a gála?

A Szárnyak, ismert még Fiatal sasok címmel is (eredeti cím: Wings) 1927-ben bemutatott amerikai romantikus háborús dráma, amelyet William A. Wellman rendezett. Ez volt az első film mely elnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat


Tomassy00
(senior tag)

Már volt. :U


free_jack
(csendes tag)

2022-09-11 napon készült a screenshot
holnap ránézek a játékra és az eredeti sg.hu topicra, hogy van-e valami változás


Gainka
(őstag)

Ti sem tudtok felcsatlakozni? Bf 4 sem megy nekem..


H.lacika
(tag)

Hali
Nem megy itt se az 1, EA server gond lehet :(


free_jack
(csendes tag)

back_to_the_90s.jpg


}{3@Đ$}{0ot
(addikt)

Hali!

Van még aki játszik, és lehet hozzá csatlakozni? Le volt árazva Steam-en és 13-as szinten vagyok még. Jó lenne olyannal aki tudja mi merre hány méter. (járművek, egyéb módok, taktikák, trükkök...stb)

[ Szerkesztve ]


Gainka
(őstag)

Hali, van hogy fennt vagyok, föleg mikor rá érek és felmérgel az 5 a sok csaloval. Nagymester nem vagyok viszont nálam sem sokan nyomják az 1-et. Név ugyan ez.

üzenetek