Battlefield 2042 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Lendova
(őstag)

Ez ilyen BF veterán tévhit, nulla adaptáció, 1 taktika 20 éve.
Az a túlnyomó többségnek nem esik le, hogy a halott játékos:
-kiesett a pozíciójából
-nem tud lelőni senkit
-nem foglal/véd
-nem szedi fel a társát
-nem lehet rá éledni
-nem támogat sehogy


bul07
(nagyúr)
Blog

Sokat ér ha senki nem foglalja ell a pontokat.
Először a pontok töbésségét birtokolni kell, na de ha nem megy senki foglallni akkor hiába öldös valaki, vessztett mecs lesz.

Az adott körhöz kell igazítani a játékott, ha a csapatársak nem fogallnak akkor két dologot lehet tenni.
Belesz@rni az egészbe és öldösni(bukás garantált), vagy megpróbálni pontott foglalni.

Én örülnék neki ha következő BF-be valamit kezdennének ezzel. Ahol cél van ott á célért küzdőket jobban jutalmazni, pont foglalásért annyi pontott adna a rendszer hogy csak öléssel esélye se legyen a top 10-be lenni.


Hublot
(senior tag)

Nem érted de nem baj. A csapat egy része foglalja a pontot a többi szalad előre jobb pozicíóba kerülve tartja az ellenfeleket. Ha behúzták a pontot a többiek akkor jönnek és megyünk a következőre. Nem értem mit nem értesz ezen a taktikán.


bul07
(nagyúr)
Blog

De nem fogalalta senki amilyen arányba kikaptattok.
Mindenki csak öldösött a pontott jól kikerülve.

Ahogy írtam is, ha a pontok töbssége vagy legalább fele a csapaté akkor lehet nyugottan öldösni, akkor tényleg a csapaptott segéti az öllés.
Na de ha pontok többsége az ellenségé akkor nem az ölésre kell menni hanem a pontokra, és aki nem ezt teszi az nem a csapatért játszik öll.


Hublot
(senior tag)

Ez nem a taktika hibája hanem a sok agyhalott fakezű játékosé.
Egy összeszokott csapattal ez a taktika brutál jól működik. :K

[ Szerkesztve ]


Sz. Géza
(aktív tag)

Hja, hát összeszokott csapattal minden jól működik. Még ha veszítünk is, lehet jó a játékélmény ha mindkét fél ismeri a csapatjáték fogalmát.


stoon
(őstag)

de akkor aki csak 1 játékmódot játszik ,ott is a támadót mert azt könnyebb , jutalmazhatnák azzal hogy a 7 napból csak kettőt játszhat....mert védekezni nem is akar ergó nem csapat játékos, az érvelésed nem helyén való szerintem, ha ponton kívül leöli az ellent ,aki be akar menni ,az segítség. pont annyi mint aki csak "üres" bázist foglal! de szerintem felesleges ezt taglalni, mindenki úgy játszik ahogy tud vagy szeret...


bul07
(nagyúr)
Blog

Én nem azért nem játszok védekező oldalon mert nem vagyok csapatjátékos, hanem azért mert a pályák 90%-ba esély sincs védekezni, és ez a játék hibája
A játék hibája miatt én nem fogom magamat szívatni
Ahhoz nagyon balf@sznak kell lenni a támadó csapatnak hogy ne tudjanak végigmenni és nyerni

Persze nekem is van olyanom hogy tojok a feladatra és öldösök, de én ezt nem is tagadom, és azt se hogy én ekkor nem a játékmódnak megfelelően játszok
De általában ha tehetem én megyek foglalni még akkor is ha nem ölök
Pár példa [kép], [kép], [kép]

Visszatérve
Persze lője le ha ha valaki foglalja a pontot közben, na de ha senki nem foglalja
Akkor csak azt lehet látni hogy játékosok öldösnek a pályán és még véletlenül se mennek a pont közelébe mert még lelövik, az hogy a kör bukó lesz nem számít csak hogy ő öljön többet (és itt az ő nem a fórumtársra vonatkozik mielőtt magára venné, hanem azokra akik így játszanak)

[ Szerkesztve ]


Lendova
(őstag)

A mindenki úgy játszik ahogy szeret egy hatalmas tévhit.

Technikailag meg lehet tenni, mert az online tér és a névtelenség miatt nincs következménye. Viszont sehol máshol az életben nincs az, hogy ahol 1-nél több ember jelen van, ott ne kelljen valamilyen elfogadott szabályokhoz alkalmazkodni.
Család, óvoda, iskola, munkahely, párkapcsolat, kocsma, foci pálya...a végtelenségig lehetne sorolni. Nem csinálhatja az ember azt amit akar és akkor amikor akarja. Van egy keret, amin belül kell maradni.

De csak maradva a játék példánál. Egy óvodás/iskolás hamar játszópajtás nélkül marad, ha nem tud alkalmazkodni/beilleszkedni a társaságba, mert pld. összetapossa a homokvárat, elrugdossa a labdát, elveszi a másik játékát etc. Így vagy úgy, de rontja a többinek az élményét.
A többi ezért kiközösítheti, megverheti pld.


Sz. Géza
(aktív tag)

Valamelyik nap kaptam egy figyelmeztetést az EA(!)-től, mivel csúnyán beszéltem a játékban, a chat-ben.
De a lényeg: nem a másik csapatból írtam valakinek, hanem a saját csapatomnak, szó szerint azt, hogy mekkora idióták. Az első öt, járműben bekövetkezett halál után (nem én vezettem) még nem szóltam semmit de a kb. tizediknél már felhúztam magam.


Lendova
(őstag)

Az ilyeneknél is van baj az emeleten, ha ennyit nem tud helyén kezelni és képes már report-ra nyomni.


stoon
(őstag)

Nem tévhit, ezt játszák ebben a játékban! Kivéve azokat, akik közösségben tengetik az idejüket ezzel a játékkal, de mint tudjuk ez a játék már nem bf3-4 ahol akár 12-20 ember is egy pályán játszottak, itt már az nagy szó hogy 1 squad együtt tud lenni......ezt próbáld cáfolni ovisokkal, mert amig a 20 db ovis egy homokozóban játszik együtt játszanak......de ha borul a bili és a homokozóban csak négyen lehetnek egyszerre akkor max négy ovis homokozik , a többi vagy fogócskázik vagy bújócskázik remélem igy ovisra lefordítva átmegy az irónia :DDD :R


Hublot
(senior tag)

jó jó de hol a BOLHÁS!? Nagyon hiányzik a bundája. :DDD

[ Szerkesztve ]


stoon
(őstag)

Nyáron elérhető lesz a Szelidi tónál!!! :DDD


Lendova
(őstag)

Sikerült megragadni a lényeget.


Hublot
(senior tag)

Látod arti kikaptunk a sok agyhalott miatt. Kemping csipa és gubbasztanak kezdőn!!??
Közkívánatra pontokat is foglaltunk. ;] :D

[ Szerkesztve ]


stoon
(őstag)

igyekszem mindent megtenni! :R


F_Zolee
(veterán)

Valakinél szokott elmenni bizonyos hangok? Párszor előfordul amikor sok hang lenne egyszerre akkor kicsit akadozna vagy épp nem hallani valamit. Bug lehet vagy az integrált hangkártya nem bírja szusszal? :D


Hublot
(senior tag)

Én még nem tapasztaltam ilyesmit.


Találtgyerek
(veterán)

Nekem BF5-ben fordult elő néha, hogy a tanknak nem volt motor hangja. Csak a lövegnek volt. Imádtam, sose tudtak közel jönni a C4-esek, mert minden lépést hallottam. :DDD
Ebben még nem volt semmi anomália nekem a hanggal.

üzenetek