Battlefield: Bad Company 2 off is| nincs warez! - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


K1nG HuNp
(őstag)

8 éves a játék? :O :O A megjelenés napján vettük meg egyik barátommal. Ez volt az első komolyabb multiplayer címem, a mai napig emlékszem a coRDHA-ra és a [////] multigamingre, a BHP-s srácokra, a tsen töltött estékre :O :O Nem feltétlen a gyermekkorom, inkább a tinédzser éveim meghatározó játéka volt. Most vettem elő, mert steamen vagy 2 euro az egesz cucc és ja, óriási nosztalgia volt :) Anno volt vagy 25 fpsem, nagyon szar voltam, de a közösség miatt minden másodpercét élveztem.

Sosem izgultam annál jobban mint amikor beadtam a jelentkezésem a coRDHA-hoz és ugye 18+osak voltak, én meg voltam vagy 13. Aztán feltentem mumblera és valahogy bekajálták :C :C A kövi wart már velük toltam (valami random felkészülési barátságok meccs volt, illetve az első-utolsó warom volt a játékban, de atya ég, óriási élmény volt)

Anno rendeztek első ízben Gaming Nightokat a battlefield.hu-s arcok azthiszem, mi aznap valamiért pont étteremben voltunk a családdal és elő kellett adnom, hogy fáj mindenem és gyorsan menjünk haza. Pont odaértem a gaming night kezdésére, de hamar lebuktam mert "ha már ennyire fáj a hasad ne is gépezz" :DD

[ Szerkesztve ]

üzenetek