Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


sanzi89
(addikt)
Blog

Tényleg kíváncsiságból kérdezem, de a Waze mellett mi értelme az ilyen kütyünek?


NoLF
(addikt)
Blog

meg úgy általánosságban a kresz szabályai szerint közlekedve mi értelme :)


Stylewars_kp
(senior tag)

És akinek nincs autója? Annak minek? ;]


doberman
(senior tag)

...meg megemlíteném a stresszfaktort is... nyugiban nyomod a pedált ez meg ott pittyeg, villog melletted (mellesleg az az emlegetett térkép is megért egy misét...ha valaki elolvassa a linkelt leírást bizony elég szűken kell szabni a riasztási területet.. métereket kell számolni, ehhez vegyük hozzá a "gyári" gps tévedést... simán megszívhatod.. veheted szélesebbre a riasztási területet de akkor kifutsz a D1 mini tárterületéből..)
elajándékoztam..


Digger
(senior tag)

A Wazét vagy használom, vagy nem, csak akkor ha ismeretlen helyre megyek.
Na meg szeretem ha ott van előttem egy pontos digitális kilométeróra.
Anno megépítettem a kijelzős változatú Tivedát. Akkor még egy öreg Opelem volt, aztán amikor eladtam a tragacsot, a fiók aljára került. A napokban a kezembe akadt és még mindig tetszik a dolog. Szeretném frissíteni az azóta telepített fix traffikkal és egyúttal rendeltem egy másik modult hozzá. A hobby, az hobby!


grafnet
(veterán)
Blog

Pünkösd hétfőn estére keresek "telekocsit" Békéscsaba - Budapest viszonylatban.
Megy valaki akkor?


sanzi89
(addikt)
Blog

Tudtok ajánlani ácsot a környéken, aki nem csak új tetőket épít, hanem lehajolna némi "apróért" és vállal meglévő tető átalakítást illetve bővítést?


benzol
(aktív tag)

Esetleg nincs valakinek valami AGP-s csodája elfekfőben? Nem kell semmi őrült extra! Ha a jelenlegi PCI-os RIVA 128-amat übereli már jó lehet... :DDD


Dani_kp
(őstag)

Kolléganőm fia, ácsként tevékenykedik. Azt mondta, hogy jól dolgozik, bár nyilván minden szülő dícséri a fiát :D .
Mondjuk az apja mellett tanulta a szakmát, tehát nem ma kezdte. Egy telefonszámot tudok kérni, ha gondolod. Személy szerint én nem ismerem, munkáját sem láttam még.

Amúgy ha már ez a téma, haverom most kért árajánlatot egy kb. 100 nm-es házra, új faanyag, új szerkezet (terasz bővítés miatt), új cserép, erre kapott anyag + munkadíjra 9 milliós árajánlatot :Y . Mennyire lehet reális vajon?


Dani_kp
(őstag)

Sajna csak egy pci-e 6600 gt-m van :DDD .


sanzi89
(addikt)
Blog

Ha privátban dobsz egy telefonszámot, azt megköszönöm! :R

Tesómék kb. 3 éve újították fel a tetőt, 130nm-es ház, gerendázat, szaruzat 95% maradt érintetlen, új lécezés, fólizás, új cserép, új ereszek. Ez akkor volt 5 millió.


bul07
(nagyúr)
Blog

Pár éve mifelénk (Komádi és Biharkeresztes közötti falu) egy kádár kockára valami 4-5millióért akartak tetőt tenni, de még az is lehet hogy nem minden új anyag lett volna

Ez csak azért volt erősen röhejes mert akkor még olcsóban mentek a faluban a eladó kádár kockák


Stylewars_kp
(senior tag)

Kegyetlen árak vannak. :(


lemmy71
(őstag)

Nálam 6 éve. 2,2 millia volt a tető felújítás. 300 m² -s tetőfelület, régi cserép leszedése kb 9000db hódfarkú, 7 tetőablak ki be szerelése, régi verébdeszka lebontása csatorna lebontás. Új verébdeszkázás anyaggal, csatornázás porszórt csatornával. Porszórt bádogozás anyaggal. Cserépléc bontás, tetőfilázas ellenléces cseréplécezés anyaggal. 3700db XXL twist cserép, 100db kúpcserép, 130db szélezőcserép felrakása.
Csak a cserepeket intéztem én, garanciában a retkes Tondach -tól.
Szerintem baráti ár volt, persze okosban ;) És ami fontos 2 hét alatt végeztek, úgy hogy nem hagytak maguk után ganét. A régi ócska csatornát és a leszedett szétfagyott cserepet elvitték.
Most tuti hogy 5 guriga nem
fedné a módkát.
Régi.

Új.


bul07
(nagyúr)
Blog

Ha jól nézem a XXL twist cserépnek az ára most kb 546 Ft/db
De vegyük 500-nak akkor a 3700db = 1.750.000Ft

[ Szerkesztve ]


lemmy71
(őstag)

Nem tudom mi az ára és nem is érdekel. A cserépért nem fizettem, mind garanciában jött. Az előző Tondach -s cserép 4 év alatt, szinte totál szétfagyott, de az a képen is jól látható.


grizlisandor
(addikt)

Fűteni kellett volna a tető teret, vagy nem olvastad az apró betűs részt? ;]


Szevam
(aktív tag)
Blog

Benne van a tervezés is és a statikus véleménye?


Stylewars_kp
(senior tag)

Nekem az ács csinálta a tervet+statikát. 2020-ban 178nm ház 6 millió. Fát szlovákból, cserép Bcsaba, jól lehet velük alkudni.

üzenetek