BestBuy ruhás topik - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


PainKiller13
(őstag)

Sziasztok!

Keresnék melegítőfelsőt (cipzárast/nem cipzárast is) illetve alsót hozzá, ilyen bepattanok a kocsiba és elugrok vhova (nem BP-en szóval nem kell Gucci) alkalmakra, tudtok ajánlani hol keressek? Régi HM-es van meg nem is tudom hol vettem melegítőalsót, de most összepasszolót keresnék, legalább színben.


modflow
(veterán)

Tudna ajánlani valaki egy otthoni jó meleg férfi papucsot/mamuszt, aminek az ára is jó?


nafikra
(tag)

én a pepcoban vettem 1500ért.


modflow
(veterán)

Milyet?


Szabi®
(addikt)

Rendelt valaki innen ilyen kabátot ? Kíváncsi lennék a méretezésre.


Szabi®
(addikt)

#20739 adalbert1 Hát nem tudom, én konkrétan kaptam olyan abercrombie-t ami tuti kínai, mind anyagban, mind részleteiben. Hollister ugyan ez. Megy a machinálás a boltokban, ez mellett semmiképp nem szabad elmenni. Itt elég sok eset volt említve. Én már óvatos vagyok ezekkel a nagy akciókkal, nem veszek meg valamit csak azért olcsón, mert egy jobb márka logója van rajta, de hamisítvány. Azt akció nélkül megvehetem az ázsiacenterben is.

Egy ruhás topikban ha meg nem lehet ezt észerű keretek közt kitárgyalni, akkor azt megette a fene . . . itt egymás tapasztalataira "lehetne" hagyatkozni, és más nem nyúlna bele.


rbalint88
(addikt)
Blog

Hat igen, aboutyou-s hollister cuccokkal eleg vegyes a kep, bar hozzateszem szerintem amugy se egy top kategorias marka, a tutira eredeti se egy nagy eresztes. Az eredeti is leginkabb szetakciozva eri meg az arat :R Van olyan 3-pack polom, amibol ketto tok jo, a harmadik (mas szin) meg meg hamisitvanynak is gagyi :(((


123xyz
(tag)

Hello. Tudna esetleg valaki ajánlani karácsonyi "csúnya pulcsit" kedvező áron? Mondjuk úgy 4-5 ezer ft környékén? Céges bulin ez lett a dress code :DDD


bferenc
(tag)

Pepcoba tavaly 4 ezer körül volt.


Sefter
(veterán)

Lidl-be vettünk 3500-ért, csúnya és még villog is ha nyomkodod :DDD

[ Szerkesztve ]


CHIPman
(nagyúr)
Blog

A villogóst mondjuk én max pólónak mondanám, de tény, hogy Lidlben és Aldiban is van többféle.


hoffaboy
(csendes tag)

Köszi a kéket vittem! Viszont ha rövid lesz, akkor Pécs, Szekszárd környékén átadó lesz, ha más is pályázott rá.

[ Szerkesztve ]


toompa
(őstag)

29cm talphosszt ír, így kihagytam.
29.5 kell nekem a sima cipőkből.
De még mindig kosárba rakható.
:)

[ Szerkesztve ]


hoffaboy
(csendes tag)

Van 2 HH bakancsom, egy Forrester amiből jó volt a 45ös, meg egy másik aminek nem ugrik be a típusa, de abból kellett a 46, úgyhogy adok neki egy eselyt.


kircsi21
(csendes tag)

Végül ide is megjöttek a Jack Wolfskin cipők (Force Striker-t vettem). A méretezést a Nike-val tudom összehasonlítani, mert Nike-ból van jópár cipőm (utcai és futó), mindegyik 44.5-es (US 10.5). A Jack Wolfskin-ből a 44.5-es (US 11) egyértelműen kicsi, esélyes, hogy már egy 10 km-es túra után elbúcsúzhatnék a nagylábujjaim körmeitől... A 45-ös jó lett (US 11.5), ott kb. meg is van a gyártó által ajánlott ráhagyás.


margithid
(veterán)

Akkor valószínű nekem a 46os nem lett volna jó.
Nike pegasusból 64-os kell.
Minőség rendben van?

[ Szerkesztve ]


Lackki
(senior tag)

nikeból nekem pont fél mérettel kisebb kellett, mint a megszokott, így nekem is US10.5 lett a jó a MANOA-ból, de kb minden másból US11es kell. Jack Wolfskinre viszont az írja, hogy a US11 csak 276mm, ami nagyon kicsi :D 277mm a lábhosszam így simán US11.5 vagy US12 is kellhet.


kircsi21
(csendes tag)

Igen, a talphossz méretek nem hazudnak, aszerint kell nézni ezeket a JW cipőket is. Ami JW-ben 280-285 mm és US 11.5-12, az Nike-ban 285 mm és US 10.5.

margithid, igen, nagyon jó minőségűnek és masszívnak tűnik!

üzenetek