[RIOS ERROR] BestBuy ruhás topik - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

BestBuy ruhás topik - Egyéb fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

rushty
(senior tag)
[RIOS ERROR]

A nyelvezete pont ilyen, a kamu átverős oldalakéhoz hasonlít.


Szabi®
(addikt)
[RIOS ERROR]

A hölgy elég jó cuccokban nyomul, nem hinném hogy szüksége lenne arra, hogy ne kapja meg amit rendelt, és csináljon egy műbalhét.
Az aboutyout sokunk leírta hogy sz@r, sok tapasztalat volt itt, egyrészt itt is inkompetensen van kezelve, másrészt az itteni fanjai az oldalnak is mindjárt védelmükbe vették, és rögtön hápogtak hogy náluk mennyire királyság minden . . .
Azt kell megérteni, hogy az aboutyou sz@r, teljesen mindegy hogy miért, de sok a gebasz.
Lehet mentegetni a Józsi néni mundér becsületét, hogy nem volt rajta az olvasószemüveg, és azért küldött rossz terméket ki a raktárból a vevőnek, vagy mert valakik abból élnek, hogy a fake cuccokat eredetire cserélik, a végkifejlet ugyanaz. :)

[ Szerkesztve ]


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog
[RIOS ERROR]

ez a 3. input, amit látok a topicon, és topicon kívüli ismerős esete után, hogy kajli cuccot kapott/kaptak. azt meg erősen kétlem, hogy az AY/Zalando/columbia/stb. a szabadkai piacról szerezné be a raktárkészletet. :F


Lackki
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Nalam a gls futar mar nagy haver, de o reg mondta, hogy AYnak csomo cuccot ugy visz vissza, hogy mondjak a vevok hogy fake volt.

Columbianak a dobozan is made in india volt, szal eleg profi fake, csak epp osszerakason latszott a punjabi nem szeret odafigyelni mit hova :U


alite
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Nekem 2 éve AY kiküldött egy 20k-s pénztárcát olyan állapotban mintha valaki 5 éve folyamatosan használná. Belül el volt szakadva, tiszta kosz és a bőr külső teljesen elkopva. Nem írtam nekik külön, csak visszaküldtem, talán bepipáltam, hogy nem megfelelő állapot. Szó nélkül utalták a pénzt.

Megvettem máshonnan a pénztárcát és 2 év alatt még mindig nincs olyan állapotban mint amit anno kiküldtek.

Könnyen el tudom képzelni, hogy valaki vett magának egy újat és a régit visszaküldte.. :(((

[ Szerkesztve ]


Lackooo84
(nagyúr)
[RIOS ERROR]

Gyááá, akkor most bukó a magyar forgalmazó? :DDD


Zamasun
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Van akkora mammut az AY és a Zalandoo is, hogy néhány polgártárs hisztije nem fogja bebuktatni őket, egyszerűen benyelik. Valószínű működik náluk valamilyen belső kivizsgálás, de ez a legtöbb amit tesznek, ezek eredményeit mi nem tudjuk meg.


meszi85
(csendes tag)
[RIOS ERROR]

AY rossz cipő méretet küldött (45 helyett 42), jelezni kell/szoktátok, vagy simán küldjem vissza? Nem szeretném, hogy azt higgyék én küldtem vissza rossz méretet.
Nekem egyébként eddig nem volt az AY-val minőségi és méret problémám se, pedig jó pár rendelésem volt már.


gergo5991
(őstag)
[RIOS ERROR]

primarkot nem árul ugytudom az AY, az hogy jó cuccokban járkál arra csak annyit tudok mondani, hogy lehet hamis mind, ezek a pláza cicák próbálnak mindig márkás cuccokba járkálni a felét meg hamisan veszik mert lóvé az nincs csak egó..simán el tudom képzelni hogy ezt a kabátot is ő cserélte meg és most megy a kamu balhé, egyből fb-n kell pampogni? legyen "hirértéke" a dolognak? miért nem küldi vissza és csókolom, látszik hogy az ingyen pénzre megy..tudtommal megvizsgálják a visszaérkező csomagot, és csak utána utalnak vissza pénzt, legalábbis nálunk ezt mondják. Az meg hogy valaki hamisitványt küld vissza, egyedül a magyar társadalmat minősiti. Még egy kib.ott bolt-wolt akármi legyen a neve rollert se lehet az utcán hagyni mert bedobják a dunába, más országban miért nincs ilyen? egy kib.ott lezüllöt nép a magyar.. csóróság van, az generálja a csalást, az autóvizsga mutyizást, a korrupciót, kb kazahsztán szint van, még roszabb mint a balkán..


csƵ
(őstag)
Blog
[RIOS ERROR]

Máshol is van ilyen. Meg még ilyenebb. Mindenhol vannak seggfej emberek.

[ Szerkesztve ]


lord_m
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Írj nekik, hátha tudják cserélni, csatolva az űrlapok képeit a csomagból, hogy azokon a helyes méret szerepel, ahogy rendelted, plusz a cipőről is. (Feltéve, hogy kapható még ez a cipő.)

Csak egy tipp, mert nem volt még ilyen konkrét esetem.

[ Szerkesztve ]


Lackki
(senior tag)
[RIOS ERROR]

nem lesz belőle semmi :D amúgy dockyard a columbia viszonteladó, ők is megnézték és mondták egyből hogy kamu :D

az fix, hogy ezentúl átnézem minden rendelésem, zalandot meg hanyagolom.


Szabi®
(addikt)
[RIOS ERROR]

Látod hogy itt is valakik használt terméket kaptak, tehát nem vizsgálják meg. A facebook csak egy szócső, ahol kiadta magából, ahogy a reddit is, és ez az oldal is. Ha mérges az ember, akkor mérges.
90 ezer forintért már lehet te is zabos lennél. A simán csak visszaküldjük, és lefekszünk aludni azért nem jó, mert egyrészt emberek vagyunk, akik tudnak mérgesek is lenni, másrészt fogyasztóvédelmi szempontból egy hatalmas visszaélés van, és ha még úgy sem ad/adunk hangot, akkor megy minden ugyanúgy ahogy eddig.
Az AY gondatlansága tény, nem vita, a kérdés csak az, hogy ez meddig megy, mennyi embernek kell hibás, hamis, használt terméket kapnia, amire lép valaki komolyabbat az ügyeben.


zsolti72837
(őstag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok!

Szerintetek ezt az Adidas Terrex cipőt Budapesten hol lehetne próbálni? Boráros téri outlet?

:R

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]