BestBuy ruhás topik - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


rbalint88
(addikt)
Blog

En egy ilyet vettem hasonlo celra, eddig tokeletesen bevalt. A mandzsettanal tud atazni egy ora eso alatt, egyebkent tenyleg total vizallo. Az a franya divatozas, ugye :) -3fokig egy polo-pulcsi komboval eleg meleg, ha mozogsz. Autiban fel ora alatt meg nem fulleszto veszesen :R


mert_csokis
(senior tag)

Ennyire jó minőségűek a replikák. Mármint az a kategória, ami átcsúszik.
Csak gondolj bele, hogy olyanok nézik át a cipőket, akiknek több ezer pár átment már a kezük alatt, és ennek ellenére csúsznak át fake cipők.
Ott is vannak minőségi szintek. Ezek a replikák jellemzően a 100 dollár feletti ársávban indulnak. Konkrétan darabjaira bontják az eredeti cipőt, és egy az egyben lemásolják. YT-on vannak ilyen videók, hogy nem tudja megmondani, melyik kezében van a legit, és melyik kezében a fake Jordan 1 Mocha például. Maximum tippel egyet.
Arányokra, kiállásra ugyanaz. Stimmel a varrás minősége, még az anyaghasználat is. Színekben sincs eltérés. A szagteszten is átmegy. Nem is mernék állást foglalni ilyen helyzetben, főleg ha más pénze bánja.
Mondjuk nem fenyeget az a veszély, hogy negyed milliós cipőt vegyek, de nem mernék StockX-ről J1 Mocha-t venni például. Folyamatosan ott lenne a tudat, hogy mi van ha fake?

[ Szerkesztve ]


blueye
(veterán)

Törölték.
Mi értelme van annak h a Szinga nekem mindent töröl?


DemonDani
(addikt)
Blog

csicsk@ a rendszerük. Lehet, hogy valaki megkapta azt az 1-et, ami tényleg volt, és megrendelték 100-an, mert nem került le. De fantomtermékek is rendszeresen jönnek fel náluk. Egy nap poénból egy cipőt 6-szor rendeltünk meg, mert 1,5 óránként újra megjelent, de mindig törölték. :DDD Meg lett nekik írva, hogy mennyiszer kellene megrendelni? És be lett vágva minden rendelésszám, természetesen nem reagáltak.


realist
(őstag)

Igazad van, kell a konkrét típus. ;) Nézelődtem és nem igazán láttam olyat ahol van külön cipzáras szellőztető a kar alatti részen.

#rbalint88,
Kösz ismerem ezt a kabátot, néztem annó. Most viszont csak olyat veszek amin van cipzáros szellőzőnyílás.


blueye
(veterán)

OK, azt végképp nem értem h egy dec 15-i rendelést ma törölnek, azóta nem néztek rá h ki-mit rendelt tőlük???


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

nekem ez az említett alany. bár 8k volt akkor :DDD [link]


Sungoo
(addikt)

Úgy néz ki, hogy én már az idén nem tapasztalom meg. 5 napja áll a futárcég raktárában. Kezdi felszabni az agyam, lehet, el is engedem az egészet. Egy a szerencsém, utánvéttel kértem.

[ Szerkesztve ]


Ance
(őstag)

Ilyen nekem is lett, mikor 10k körül volt. :) Azért 0 fokban nem venném fel, mert nekem ahhoz vékony.

Realist: Én ebben az átmeneti időben ezt a North Face kabátot hordom. Eléggé jól szellőzik, nem meleg autóban sem s egy 2 órás kemény esőt simán kibírt. A -5 fokban pólóval jó volt. 35-ért csíptem meg végül, annyit simán megér. Megjegyzem a képen láthatónál szebb kék színe van. Sötétebb, nem ilyen ciános, de irodába a fekete biztos jó lesz.


Lackki
(senior tag)

hm amikor a colmar kabik voltak 25-30ért... azóta sincs jó áron :D khujo dettó.


Mr.Csizmás
(félisten)
Blog

fagypontig jó simán egy pulcsival, csak mozgásban kell lenni. :DD


margithid
(veterán)

Nyáron volt colmar 22k-ért is AY-n.
Majd talán jövő nyáron :D


DemonDani
(addikt)
Blog

A múltkori NAV-os akció miatt lehet, hogy ezek a nyári akciók elmaradnak. ;]


z67
(őstag)

Ahogy írtam már, én elmentem velük a békéltető testülethez emiatt. De ez inkább versenyhivatali ügy lenne.
Gondolom valahogy be kell hozni a zembereket a moslék DRK áruházba. Nem kapod meg a Vans stb cipőt, hátha beakad egy jó DRK.


rbalint88
(addikt)
Blog

Ugyanilyen North Face-em van*, szamomra semmivel nem melegebb, mint az a HH, amit elobb linkeltem. Pedig be van huzva az alja, nem az a gond, hogy bejon a hideg. Sztem ez ala is kell pulcsi 5 fok alatt :R
Vizallosaga viszont jo tenyleg. Csak a kabattol lefele azol romma, mert a nadragra folyik a viz :DDD nyilvan turazni nem farmerban megy az ember.

*eleg durva, hogy majudban ez a 70k volt a teljes ara es onnan volt ra 50-60% akcio

[ Szerkesztve ]


Llew
(senior tag)

Decathlonnal nézzel valami saját márkas síkabatot, azoknak szokott honaljban szellőző lenni. Mondjuk azok mind olyanok hogy mozgasban kell lenni.


Ance
(őstag)

Az a baj, hogy pár idei vásárlás után én csalódtam a HH-ban. Szerintem most nem olyan a minősége, mint régen. Mondjuk pólót vettem, nem kabátot, de az pl. igénytelenül kinyúlt. Ma pont előttem állt a boltban egy HH pufi kabátban és azt néztem a varratok mennyire ki vannak bolyhozva. Persze nem tudhatom hogy bánik vele… Mondjuk a North Face kabátban meg lehetne igényesebben megtervezni a belső polár rögzítését alul pl. szóval mindenben lehet hibát találni.

Közben eszembe jutott, hogy esős/havas időben én ezt használom a melóba, de van egy zakó is rajtam, úgy tökéletes -5 fokig próbáltam. Teflonos, semmi nem megy át rajta és nem károsítja az egészséget, mert nem főzök vele. :P

[ Szerkesztve ]


Greentea
(senior tag)
Blog

ez a revolution kabi nagyon jó áron ment pár hete. Szabása milyen?


Ance
(őstag)

Pontosan. Akkor vettem 17.000-ért. :) Nem ismertem a márkát, de azt kell mondanom nagyon jó minőség. Egyenes szabás, az ujjakban rejtve olyan kiképzés, ami totál lezárja a levegőt, nagyon kényelmes szerintem. Sok előnyét le se írják. Érdemes a kedvencekbe tenni, hátha újra lemegy az ára.



adalbert1
(veterán)
Blog

Oké, de akkor pl. ezekbe a nagyon jól sikerült hamisítványokba bekerül az air unit is? Vagy pl. súlyra ugyanannyit nyomnak?
Viszont számomra az, hogy tudnak olyat készíteni, amit tényleg csak a gyártó ismer fel (gondolom a nike-nál ezeket a példányokat szétszedték teljesen), azt jelenti, hogy bizonyos értékhatár felett felejtősek ezek a platformok...

rbalint88: jól néz ki ez a HH kabát. Méretezésben milyen a már említett North Face-hez képest, ugyanazt a méretet vetted mindkettőből?
Most visszakerestem a legutolsó rendelésemet, 28190-ért sikerült az itt linkelt kék színben behúzni június elején, a teljes ára akkor 78990 volt.

üzenetek