BestBuy ruhás topik - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


Wajk
(addikt)
Blog

Műbőrt azt nem vennék az tény, sajnos még 5000-ért sem mert régebbről rossz tapasztalataim vannak márkától függetlenül. Pláne ha ki lehet fogni 10 körül bőrt. De meg kell védenem kicsit a Dorkót, aztán hosszabb távon meglátjuk.

Ahogy említettem egy Dorko Ultratown-t vettem. (7.500Ft-ra jött ki.) Nubuk bőr felsőrész. El is kezdtem onnantól használni és nekem eddig igazán kellemes meglepetés. Tavasszal ősszel egy Nike Air Max 270 React-ot hordok pár éve már.

Pár napja, egy nemvárt hosszabb sétára kellett elugranom (3-4 km). És mivel nem készültem fel, bokazokni volt rajtam. Így 0 fok körül fel voltam készülni, hogy ez fázós lesz. De visszaérkezve egyeltalán nem fázott a lábam és nem is melegedett rám. A talpamban sem éreztem semmi kényelmetlenséget.

Ahogy látom a Dorko cipőit vannak alsó kategóriásai amit tényleg érdemes átgondolni, de ha jó áron jön ki a felső kategóriásaiból valami akkor érdemes lehet kipróbálni. Max visszaküldi az ember.

De kíváncsi lennék van-e valakinek a topikból pozitív tapasztalata nem műbőr Dorko cipőkkel. Meglátjuk milyen lesz az időjárás, de természetesen írok hosszabb távú tapasztalatot is szívesen.

üzenetek